hayatımda bu kadar sıkıcı bir ars-liv maçı izlediğimi hatırlamıyorum. nerede anfield'daki 4-4 lük maç, nerede bu maç. arsenal dökülüyor. glen'in acilen iyileşmesi lazım defansımız dökülüyor maalesef.

carroll'a yılın en büyük kazığı diyenlere sadece gülüyorum. ilk yarıdaki vurduğu kafayı dünyada çok sınırlı futbolcu vurabilir. henderson çok genç kabul ama hala ışık vermiyor. fakat harika alternatifli bir kadromuz var. ortasahada lucas(ki çok eleştirdim bilen bilir, king dalglish geldiğinden beri gittikçe formu yükseliyor) ve adam sayesinde maçın hakimiyeti bizdeydi hep. ki yedeklerde de rodriguez,meireles,suarez gibi adamlar olduğunu unutmayalım. joe cole kadroya bile alınmadı. e tabi gerrard'ı söylemeye gerek yok sanıyorum.

sonuç olarak, suarez ve meireles'in girmesi ile suarez-meireles-adam 3lüsü çok iş yaptı ve galibiyet geldi. maçın hakkı beraberlikti fakat biri kazanması gerekiyorsa bu bizdik. son bir şey belirteyim. enrique çoook çok iyi bir transfer. aurelio'yu çok sevsem de sakatlıktan bir türlü kurtulamıyordu. dossenalar'dan sonra ilaç gibi geldi valla.

kaptan gelsin her şey daha da güzel olacak. yeterki ilk haftalarda hemen zirveden uzaklaşmayalım. adam olacak bu takım.