Ibrahim seten gazete yazari galiba ;

1. nihat özdemir dn gece ünal aysal'ı aradı ve "tebrik ediyorum, sonunda başardınız. böyle başkanlık olmaz. bizi uefa'ya ihbar ettiniz" dedi

2. "ekibinize sahip olamıyorsunuz" deyince aysal "sizinle işimiz olmaz, durumunuza üzüldük vs" dedi ama çok bozuldu, gerisi yarın gazetede

3. aziz yıldırım'ın bugün metris'te N.özdemir'e "F-altaylı'ya nasıl teşekkür edersin?" diye kızdığı bilgisi bana da ulaştı ama teyit edemedim

4. ama teyit ettiğim bilgi şu: N.özdemir istifa edeceğini söyledi, A.yıldırım "sakın yapma" dedi.. sonuçta istifa olmayacağına dair anlaştılar

5. ancak metris'ten çıkıp ofisine giden nözdemir istifasını yazıp kulübe gönderdi.. N.özdemir dün gece bana istifa edeceğini söylemişti

6. N.özdemir ile dün gece aramızda geçen telefon konuşmasının detayları yarın gazetede.. allah biliyor, ben istifa edeceğine inanmamıştım

7. fbahçe ilk planda talibi olan 4 oyuncuyu satma kararı aldı. gitmek isteyen niang, lugano, santos (4.yü söyleymm) için pazarlıklar başladı

8. 300 milyon dolar borç ve vadesi gelen taksitler var.. CL'den gelecek para da TS'ye gittiği için kriz büyük.. başka oyuncular da satılacak

9. allahtan A.kocaman, alex gibi karakterli ve fedakar isimler var. ama bu sezon daralma ve küçülme kaçınılmaz. A.koç'un üzüntüsü bu yüzdendi

10. çoğu kişi biliyor madem: 4. oyuncu olan gökhan gönül için valencia ile pazarlıklar devam ediyor. gitme olasılığı çok yüksek

11. gökhan gönül gitmek istemiyor yanlış anlaşılmasın.. ama fbahçe'nin satması gerekiyor.. bu tabloya sebep olan kimlerse utanması lazım..