Hollanda'daki Telstar maçını izleyen Hooijdonk, Fenerbahçe'den ayrılmasına neden olan Alman teknik adamı eleştirdi, taraftara müjde verdi: Döneceğim.

Fenerbahçe'nin unutulmaz yıldızlarından Pierre van Hooijdonk, sarı-lacivertli taraftarlara mesaj yolladı: Bir gün mutlaka döneceğim... Fenerbahçe'nin dün Hollanda'da Telstar ile yaptığı maç öncesi soyunma odasına giden ve arkadaşlarıyla görüşen Hollandalı maçı da Rüştü ile beraber tribünden izledi. Hooijdonk gazetecilere Fenerbahçe, Daum ve Zico ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Feyenoord'la kampta olduğu için Fenerbahçe'yi kamp yerinde ziyaret edemediğini söyleyen Pierre, "Bir gün kesinlikle Fenerbahçe'ye döneceğim. Nasıl döneceğimi
herkes görecek. Her taraftarı gibi ben de 100. yılında şampiyon olmasını çok istiyorum" dedi.

ZİCO'YA HAYRANDIM
"Herkesle çalışırım ama Daum'la asla" diyen Hooijdonk, "O beni Anelka'ya tercih etti. Anelka da büyük topçu, lafım olmaz. Ama Daum hakkında konuşmak istemiyorum. Onun ne olduğunu geçen sezon herkes gördü" yorumunu yaptı. Zico'ya futbolcu iken hayran olduğunu belirten Hollandalı yıldız, "O da benim gibi frikik ustasıydı. 1982 Dünya Kupası'nda favorimdi. Eğer teknik adamlığı da futbolculuğu gibi olursa Fenerbahçe'yi 100. yılında şampiyon yapar" ifadesini kullandı.

kaynak: sabah