1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: 27.Cumhurbaşkanlığı Kupası

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Potanın Mourinho'su zaferi anlattı !

Fenerbahçe Ülker'i 103-97 yenerek 27. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götüren Galatasaray'da antrenör Oktay Mahmuti, sezona bundan daha iyi başlanamayacağını söyledi

Oktay Mahmuti maç sonunda yaptığı kısa değerlendirmede her iki takımın da çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ifade ederek, "Sezona bundan daha güzel başlanamazdı. İki takım için de çok güzel bir maç oldu. İki takımı da kutluyorum. Sezon başı olmasına karşın en iyi mücadeleyi sahaya yansıtmaya çalıştık. Düzeltmemiz gereken noktalar var ancak kupayı kazandık. Mutluyuz” şeklinde konuştu.

FURKAN ALDEMİR NELER SÖYLEDİ

Kayseri'de oynanan 27. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı, normal süresi 78-78 biten maçta, ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker'i iki uzatma sonunda 103-97 mağlup ederek kazanan Galatasaray'da genç oyuncu Furkan Aldemir, sezona kupayla başladıklarını, kupayla da sona erdirmek istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından kısa bir değerlendirme yapan milli oyuncu süre aldığı dakikalar boyunca hocasının istediklerini sahaya yansıtmaya çalıştığını söylerken, "Galatasaray forması altında kazandığımız bu kupa benim için çok önemli ve anlamlı. Söylenecek fazla bir şey yok. Öncelikle buraya kadar gelerek bizlere destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Lige kupayla başladık, inşallah kupayla da bitireceğiz” diye konuştu.

Webaslan
    Last edited by byariff : 13.Ekim.2011 at 15:23

Mesaj Yetkileri