Quote Originally Posted by Ralf View Post
Sen bir milli takım oyuncususun, kalecisisin. Eğer böyle durumları kaldıramıyorsan geçmeyeceksin kaleye. Rüştü yıllarca korudu o kaleyi. Bir kere bile böyle küfür çıktımı ağzından? Çıkmadı çünkü Rüştü artist bir kişilik değildi. Böyle bir sakal bırakıp, kas yapıp kendini şişirip hava atmadı kimseye. Rüştü yetenekleriyle çıktı ön plana. Fenerbahçe'de de böyleydi Beşiktaş'ta da Milli takımda da..

Geçmeyeceksin bunları kaldıramayacaksan. Canlı yayında söveceksen taraftara geçmeyeceksin o kaleye. Senden kral mısın? Yığınla kaleci var, senin yokluğunda kendini ön plana çıkaracak. Kimse kendini bir şey sanmasın. Sonra böyle olur.
Bende katılıyorum, mümkünse bıraksın kaleyi bence ondan daha yetenekli olan, sadece tecrübe eksiklikleri olan kalecilerimiz var.

Gökhan Gönül'e birşey deniyor mu?Çoğu başka takıma gönül vermiş arkadaş birşey demez, çünkü böyle hareketler yapmaz oyununu oynar.Bugünde hata yapmış, kim yapmadı sanki?Yine birşey demiyoruz(en azından ben demiyorum).Ama Volkan o formayı haketmiyor, gitsin artistliğini başka yerlerde yapsın.2. goldeki gibi baksın toplara sadece.

Emre'ye de birşey diyemiyorum, oda gayet iyiydi her zaman ki gibi.Onun da tek sorunu malum takımda olması, kendini Galatasaray'da geliştirip şu anda Fenerbahçe'de oynaması.