Quote Originally Posted by Berkaiser View Post
Öncelikle yorumun ve önerilerin için çok teşekkürler. Ben de senin yaptığın gibi bir yenileme yaptım kadroda. Önerdiğin adamların hemen hemen hepsiyle ilgilendim bugüne kadar. Ancak çoğu ya gelmek istemedi ya da daha büyük kulüpleri tercih etti. Bu seneki Şampiyonlar Ligi biletine rağmen gelmek istemeyen tonla adam oldu. Mesela Vass'ı ben de çok istedim ama o Cagliari'yi tercih etti. Kara Kobenhavn'a transfer oldu, yine aynı şekilde Villanueva Olympiakos'a gitti.

Tavsiyelerini bir kenara not ettim. Carlos Fierro'nun profiline baktım çok beğendim. Onu kadroma katmaya çalışacağım. Erick Torres için de kulübüyle anlaşmaya çalışacağım. Gelişmeleri yazarım zaten burdan.
Esas transfer hedeflerinden ziyade listedeki ikinci üçüncü alternatiflere gitmişsin mecburen. Ben de çok zorlanmıştım ikinci sene daha iyi bir kadro yapabilmek için. Mesela Kara ilk yıl Twente'ye gitmişti. Ben 4.3 mio pound verip aldım. Yapacak bir şey yok. Andile Jali, Papiss Cisse, Sidney Sam ve Kolbeinn Sigþórsson'a da bak derim. Kariyerinde başarılar...

Benim bu yıl ki transferlerim şu şekilde oldu: Nicolas Gaitan, Leandro Damiao, Cristian Zapata, Gökhan İnler, Dzagoev, Ömer Toprak ve Ozan İpek