-
07.Aralık.2011, 18:23
#11
Tabi yahu Rıdvan Dilmen'in yorumlarını Fenerbahçeliler dışında kimse beğenmez. O yüzden 10 yıldır LigTV ve Ntvspor'da sırf bu adam üzerine program yapılıyor. Milyonlarca lira veriliyor kendisine. Çünkü sadece Fenerbahçeliler izliyor programı.
Yahu bırakın Allah aşkına. Nedense bikaç aydır şu konuya bir tek Galatasaraylı arkadaşlar yazmaya başladı. 1-2 eleştiri yaptı diye adam GS düşmanı ilan edildi. Ondan sonra karalama kampanyaları hız kazandı zaten.
Sayfa başı Rıdvan Dilmen şunu dedi, yok başbakanın evinde kaldı, yok Aziz Yıldırım'la yatarım demiş(ki dediklerinin anlamı şu cümleyle alakasız), yok Melo'ya şunu dedi,yok Kazım'a şöyle dedi... Bu adam aynı zamanda Selçuk'a,Bekir'e,Özer'e de aynı lafları söylüyor, yeri geliyor Aykut Kocaman'ı eleştiriyor.
Ama ne dese tersten anlaşılmaya çalışılıyor. Gazetecileri de anlıyorum.O adam %100 Futbol'u bıraktığı zaman o koltuğa oturmak isteyecek çok yorumcu var,hatta hepsi ister o koltuğu.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules