Küçükken bir İstanbulspor maçı izlemiştim Galatasaray'ın... Haksız ve şaibeyle kazanarak şampiyon olmuştuk.Hala hatırladıkça utanıyorum. Bu oyunu biz zevkiyle,heyecanıyla ve tarafsızlığıyla sevdik. Öyle de olması lazım.rengi fark etmez, hakemlerin sonuca etki ettiği her 90 dakika Türk futbolundan birşeyler götürür. Her sezon onlarca hakem hatası oluyor.Ve mutlaka her sezon bu hatalar bir takım üzerinde lehte ya da aleyhte olarak yogunlaşıyor. Herkesin şahsi görüşü farklıdır ve saygı duyarım fakat son yıllarda Fenerbahçe lehine yapılan hatalar bence de fazladır. Özellikle o Anelka'nın, Nobre'nin elle attığı seri gollerin olduğu sene cidden facia gibiydi. Hatta Fenerbahçe handball takımı yine kazandı gibi gazete başlıkları falan atıldı. Bu yıl ben Fenerbahçe'nin çok fazla maçını izlemedim. Yukarda bir arkadaş Alex'in kırmızı kartını yazmışEğer o kişi objektif olsaydı cümlenin devamına Zokora'ya verilen kırmızı kart ve 3 maçlık cezayı da yazardı. Maalesef türk hakemleri sonuca çok etki ediyor. Kasıtlı ya da kasıt olmadan... Orasını bilemem fakat şu anda Fenerbahçe'nin Galatasaray'la kafa kafaya gidiyor olması bence de hakemlerin Fenerbahçe lehine olan hataların fazlalığındandır.Bundan dolayı Fenerbahçe'lilerin suçluluk duymasına ya da savunmaya geçmesine gerek yokki. Hatayı yaPan hakemler,siz değilsiniz.Eski yılları örnek göstererek savunma olmaz.Eski yapılan yanlışlar şu anki yanlışları örtmez.

Eğer o kişi objektif olsaydı cümlenin devamına Zokora'ya verilen kırmızı kart ve 3 maçlık cezayı da yazardı. Maalesef türk hakemleri sonuca çok etki ediyor. Kasıtlı ya da kasıt olmadan... Orasını bilemem fakat şu anda Fenerbahçe'nin Galatasaray'la kafa kafaya gidiyor olması bence de hakemlerin Fenerbahçe lehine olan hataların fazlalığındandır.Bundan dolayı Fenerbahçe'lilerin suçluluk duymasına ya da savunmaya geçmesine gerek yokki. Hatayı yaPan hakemler,siz değilsiniz.Eski yılları örnek göstererek savunma olmaz.Eski yapılan yanlışlar şu anki yanlışları örtmez.
Alıntılı Yanıtla