1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Fenerbahçe'li tecrübeli menejerlerden destek!

Threaded View

Quote Originally Posted by Feanaro View Post
    Center_Tr, teşekkürler fakat bunuda düşündüm Emre selçuk ve gago'yu oynattım yine çok şut yedim.

lyncher, öncelikle çok teşekkür ederim çok zahmet oldu helal et. Training olayını indirmiştim ama nereyi seçeceğim konusunda ingilizcem olmadığı için yapamamıştım şimdi yapacağım teşekkürler.

taktik olarakta dediğin taktiği indireceğim Erick torres ve kara'yı transfer ettim.

taktiği dediğin gibi yapıp dizilişi şu keilde yapsam

-------------------------volkan-----------------------
    -Gökhan------serdar--------yobo--------ziegler

--------------------Kara(dmc) çakılı oyuncu----------------

---------------Emre(mc) çok yönlü----------------

------------------dia---------Alex---------------stoch

--------Erick torres veya Smh veya bienvenu(poacher) olarak----

uygun olur mu?

Edit: Bekq, serdar'ın yedeği olarak kullanıyorum fakat deneyeceğim yinede. teşekkürler

Erick torresi hic kullanmadım bilmiyorum ama suratli bir adamsa olabilir yoksa bienvenuyu kullan derim.

benim verdigim taktigi baz alırsanda söyle yapmanı öneririm

-------------------Volkan------------------------
    Gökhan-----Yobo---------Kara-----Ziegler
    --------------Selcuk--------Emre-------------
    (bu adam def mid) (ortasaha pasör)
    Mehmet-----------------------------------Dia
    (AMR)-----------------------------------(AML)
    ----------Bienvenu----------Alex------------
    (oyun kuruyo ilerde)

Taktigi bozma cunku taktigin tum ince ayarları oluşturulmus dene tabi ama bozarsan tutmayabilir. Taktiktede basta Match prep Teamwork calıstır average olarak hepsi fullenince attacking movement yaparsın atakların daha komplike olur. Ayrıca Pitch size(saha uzunlugu) bunuda Maximum secmen lazım cok önemli bu şekilde ayarlarsan super olur akarsın erick torresi dedigim gibi bilmiyorum ama süratli bir adamsa top süre bilen kullanabilirsin bienvenu yerine yada off the ball passing ve creativty si iyiysede alex yerine kullanabilirsin kafana takılan birşey olursada yardımcı olurum elimden geldigince bildigim kadarıyla hakkım helal tabi sonuna kadar nolcak taş atıp kolummu yoruldu

Stoch ve Dia ikilisi yerine Mehmet ve Dia ikilisinden daha iyi verim alırsın enazından ben öle aldım ama türkiye ligi basit oldugu icin cok oynamıyorum sıkılıyorum cunku onun yerine ingiltere 2. 3. 4. liglerinden bir takım alman daha zevkli olur yada premierden QPR favorim tabi taktigin kullanımını iyice oturttuktan sonra
    Last edited by lyncher : 25.Aralık.2011 at 00:41

Mesaj Yetkileri