Orada doğup büyüyüp orada yetişebilir. Ama şu unutulmasın ki bu gönül işidir. Eğer adam Türk milli takımını istiyosa Almanya müsade edecek. Eğer bir Türk kökenli oyuncu ben Alman gibi hissediyorum kendimi Alman milli takımında oynayacağım derse biz saygı duymak zorundayız.

Fakat Almanların, bundan sonra yetiştirdiğimiz oyuncuları kaptırmayacağız bunun için gerekli tedbirleri alacağız gibilerinden açıklamaları olmuştu. Ve Türk milli takımını seçenler Almanyadaki haklardan mahrum bırakılıyordu. Buda son derece yanlış birşey. Tamam sen yetiştiriyorsun ama sonuçta adamın bir milliyeti var buna saygı duyacaksın. Ha teklifini yaparsın seni seçerse seçer seçmezsede eyvallah diyeceksin. Hem almanlara hem türklere göre konuşuyorum. Sonuçta taktik disiplin onlardansa malzemede türkiyeden malzeme olmadan inşaati yapamazsınız. Eğer oyuncuyu zorla seçim yaptırırsanız o zaman çalarsınız asıl. Bence almanlar biraz haklardan mahrum kalırsınız, almanyada yaşamınız kolay olmaktan çıkar tarzı şeylerle zorlayarak seçtiriyorlar...