Öncelikle herkse merhaba, yıllardır Fm oyuncusu olarak hiç kariyer paylaşımı yapmamıştım. İş yoğunluğu, okul derken hep kariyerlerimi kendime saklamıştım

İlk kariyer hikâyemi burada paylaşayım artık dedim ve bununda tuttuğum takım hatta fanatiği olduğum takım
BURSASPOR olması gayet normaldir herhalde. Kariyerimde elimden geldiğince photoshop kullanacağım. Hatta imza attırdığım futbolculara elimden geldiğince Bursaspor formalı fotolarını koyacağım ki kariyerim daha da renkli ve güzel olsun. Maç sonuçlarını gazete manşeti halinde röportajlarla birlikte vereceğim inşallah. Ne kadar çok takip edilirsem o kadar paylaşım yapmakta şevk olur bana diye düşünüyorum. Bazı hatalarım olabilir hepinizden bu konuda uyarılarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum. Burada paylaşım yapılan kariyerlerin hepsi birlikte güzel hoş vakit geçirmek için lütfen önerilerinizi bana bildirin ki hep beraber güzel ve eğlenceli bir kariyer olsun.
Kulüp Hakkında Bilgilendirme,
Bursaspor 1963 yılında Bursa'da kurulan futbol kulübüdür. Renklerini Bursa Ovası'nın yeşilinden ve Uludağ'ın kar beyazından almıştır. Takım için 90'lı yılların başından beri yeşil timsah tabiri kullanılmaktadır. 2009-2010 sezonunda Turkcell Süper Lig şampiyonluğunu kazanan 5. takım olmuştur. Bursa'da faaliyet gösteren 5 amatör kulübün birleşmesinden doğdu. Akınspor, Acar İdman Yurdu, Demirçelikspor, İstiklalspor ve Pınarsportakımları birleşerek Bursaspor'u oluşturdular. Bursaspor'un amblemindeki 5 yıldız, kurucu takımları temsil eder
Ayrıca Bursaspor kulübünün kardeş kulübü de ANKARAGÜCÜ' dür. İki takımın taraftarları arasında kurulan bu ölümsüz dostluğun çok anlamlı bir de hikâyesi vardır. Ankara'da üniversitede okurken, Ankaragücü taraftarları içinde yer alan Bursasporlu Abdülkerim Bayraktar'ın Anadolu takımlarının dayanışması konusundaki örnek davranışı klasikleşir. Daha sonra Abdülkerim Bayraktar'ın 1993 yılında şehit olmasıyla efsane dostluk tam anlamıyla başlar. İki kulübün taraftarları gerek zaman zaman birbirlerinin maçlarına katılır gerekse dost şehrin plaka numarasına binaen Bursa'da her maçın 6. dakikasında Ankaragücü, Ankara'da da her maçın 16. dakikasında Bursaspor adına tezahüratlar yapılır. İki takımın karşılıklı maçları da ayrı bir tat söz konusudur, sahadaki çekişmenin yanı sıra tribünde kardeşlik hakimdir ve tam anlamıyla 1993 yılında başladığını söyleyebileceğimiz 'şehit emaneti' bu dostluğun sonsuza dek süreceği öngörülmektedir.
Bursaspor tarihinin en ilginç olaylarından biri de 2. Bursaspor'un -Bursaspor'a bağlı diğer bir kulüp- 1. lig takımını olarak 1988-89 sezonunda şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmasıyla yaşanır. Üst lige çıkmaya hak kazanan takım Türkiye Futbol Federasyonu’nun ayni kulübün 2 takımının aynı ligde oynamayacağına karar vermesiyle 2. takım dağıtılmıştır.
Kulübün Avrupa’da tek başarısı inter toto kupasında yer almasıdır;
1994-95 sezonunu lig altıncısı olarak bitiren Bursaspor, ilk kez düzenlenen İntertoto Kupası'na katıldı. Önce grup maçlarını oynayan yeşil beyazlı ekip İngiliz Wibledon, BelçikalıCharleroi, İsrailli Beitar ve Polonyalı Kosice gibi ekiplerin önünde birinci oldu. İlk eleme turunda Yunan Ofi Crete takımını eleyen Bursaspor, Alman Karslruher takımıyla eşleşti. Atatürk Stadyumundaki maçın normal süresi 2-2, uzatma devreleri ise 3-3 sonuçlandı. Penaltı atışları sonucunda turu geçen taraf 9-8 üstünlükle Karslruher oldu. Bu karşılaşma da sergilenen futbol Bursaspor'u Türkiye'nin takımı haline getirdi.Yeşil-Beyazlı takım lig tarihinde iki kez gol kralı çıkardı. 1979-80 sezonunda Bahtiyar Yorulmaz 12 gol attı ve Altaylı Mustafa Denizli ile krallığı paylaştı. Daha sonra 2000 - 2001 Sezonu'nda ise Bursasporlu golcü Okan Yılmaz 21 gol ile Türkiye 1. Futbol Liginin ‘Gol Kralı’ oldu. Bursaspor Forması altında ligde en çok gol atan isim ise, 355 maçla Sedat Özden’dir. Bursaspor'da bugüne kadar pek çok başkan görev yaptı. En uzun süreli Başkan ise 1981-86 yıllarında görev yapan Cavit Çağlar' dır. Bugüne kadar 17 Bursasporlu futbolcu milli formayı giydi. İlk kez Mesut Şen 1965 yılında milli takıma seçilirken, en son milli takım forması giyen Bursasporlu ise Sercan Yıldırım, Ozan İpek, Turgay Bahadır, Volkan Şen ve Ömer Erdoğan'dır. Bursaspor forması ile en çok Türkiye Millî Futbol Takımı'na seçilen futbolcu ise 34 maçla Sedat Özden’dir.
AMBLEMİMİZ
STADYUMUMUZ
Toplam kapasitesi :26.461
- Stadyumun 15 adet giriş kapısı ve 41 adet barkod sistemli turnikesi bulunmakta,
- 54 iç, 22 dış kamera olmak üzere 76 adet kamera ile donatılmış;
- Basın tribünü 35 adet koltuklu - 81 adet masalı olarak düzenlenmiştir.
- 20 Megabitlik ve 10 Megabitlik yedekli internet , 192 adet kablolu internet olanağı sağlanmış ve tüm stad çevresinde kullanılabilen hizmet portallı kablosuz sistem kurulmuş,
- Güvenlik kameraları ve ses sisteminin kontrol edilebildiği güvenlik odası kurulmuştur.
Ayrıca belirtmek istiyorum 2013 senesinde yeni stadımız
TİMSAH ARENA yı kullanacağız

TİMSAH ARENA
Video sunuda izlemenizi tavsiye ederim 

VİDEOSU
BAŞKANIMIZ
İbrahim Yazıcı (d. 1948, Bursa, Türkiye), Türk siyasetçi.
Lise mezunudur. Yazıcı Turizm Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Bursaspor Kulübü Başkanlığı, XX. Dönem Bursa, XXI. Dönem Muğla Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır. 2009 seçimlerinde tekrar Bursaspor başkanlığına seçilmiştir. Bursaspor'a tarihinde ilk şampiyonluğu yaşatan başkan olarak tarihe geçmiştir. İbrahim Yazıcı'nın sahibi olduğu Yazıcı Turizm Yatırımları firmasına ait Grand Yazıcı ve Le Chalet adıyla 3 otel bulunmaktadır.
YILDIZ OYUNCULARIMIZ
1-SCOTT CARSON
2-ALFRED N'DİAYE
3-CHRESTİEN BASSER
4-OZAN İPEK

5-PABLO MARTİN BATALLA
6-SERDAR AZİZ

Kısaca takımımızdan ve futbolcularımızdan bahsettim ilerleyen saatlerde yaptığımız transferleri ve haberleri paylaşacağım.Şimdiden başarı mesajlarınıza teşekkür ederim