Büyük Altay'ı avrupada izleyeceğiz, bu sezon eğer form yakalarsan yine şampiyonluk yarışında olabilirsin ama geçen sene yakalanan beklenmedik başarının ardından daha ayakları yere basan bir takımla planlı büyümeyi sürdürürsen daha iyi olur. Mutlaka başarıların artarak devam edecektir, başarılar...
Geçen sene hiç ummadığımız bir başarı yakaladık hatta Şampiyon bile oluyorduk Trabzon bize çelme takmasaydı şuanda şampiyonluğu kutluyorduk ama tabiki amacımız şampiyonluk değildi üzülmeye gerek yok geçen sezon en iyi teknik adam ödülünü kazandık mutluyuz ...

Takım ufak bir takım şikayet etmiyorum ama mesela G.Töre çok iyi oynuyordu Galatasaray aklını bulandırdı mecburen satmak zorunda kaldık Galatasaray a vermedik diye sorun çıkardı sezon sonu Dinamo ekibine gitti yetenekli oyuncularımızı elimizde tutmakta zorlanıyoruz ...

Gustavo Coronel Transferinde birazda bu faktörler rol oynadı en iyi oyuncunuz gitti yerine daha iyisini almanız gerekiyordu biz Coronel den gol değil Asist bekliyoruz takımın gol sorunu yok zaten biz Coronel i her iki katta da oynuyor diye aldık kendisini kanatta oynatacağız forvette zaten çok yetenekli oyuncularımız var ...

Ayrıca Kariyerime mesaj bırakan arkadaşlara teşekkür ederim uzun bir ara sanki tek başıma çalıp söylüyorum gibi hissetmiştim ...