-
19.Temmuz.2006, 16:55
F.Bahçe, R.Carlos'u her an bitirebilir!
100. yıla büyük hedefler ile giren Fenerbahçe transferde de büyük düşünüyor. Özellikle İtalya'da yaşanan büyük skandal sonrası küme düşürülen Juventus'un oyuncuları ile ilgilenen sarı lacivfertliler bu girişimden bir sonuç alamadı.
Trezeguet, Emerson ve Thuram ile görüşmelerde bulunan sarı lacivertli yönetim bu futbolculardan olumsuz yanıt almıştı. Sarı lacivertliler son olarak yine aynı takımda forma giyen sol kanat oyuncusu Brindelli'ye teklif götürdü. İtalyan oyuncu ise Fenerbahçe ve Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığını ifade ederken, transferiyle ilgili kesin bir kararı olmadığını futbol hayatına Juventus'ta da devam edebileceğini söyledi.
İtalya'dan istediği sonucu alamayan Fenerbahçe, Uruguaylı defans oyuncusu Lugano ile de anlaşmaya vardı. Bu tranferde artık iş resmi imzaya kaldı. Sarı lacivertli kulübün uzun süredir peşinden koştuğu Roberto Carlos içinse artık sona yaklaşılmış durumda. Bu futbolcu ile prensipte anlaşan Fenerbahçe, teknik direktör Zico'nun Carlos'u takımda görmek istiyorum demesi üzerine bu transferi büyük ölçüde bitirdi. Roberto Carlos'tan bonservis problemini çözmesini isteyen Fenerbahçe, Roberto Carlos ve Real Madrid'in anlaşmasınını ardından bu transferi bitirecek ve Brezilyalı defans oyuncusu 100. yılda sarı lacivertli formayı giyecek. Carlos'a daha önce talip olan bazı kulüplerinde bu futbolcudan dünya kupasındaki kötü performansı nedeniyle vazgeçtikleri ifade edildi.
Bu arada sarı lacivertlilerde golcü transferi Fransız futbolcu Anelka'nın durumununa bağlı. Fransız futbolcuyu prensipte satma kararı alan yönetim bu futbolcu için iyi bir teklif bekliyor. Anelka'nın ayrılmaması durumunda ise golcü transferinin yapılmayacak.
19.07.2006
Kaynak : DHA
Mesaj Yetkileri