Quote Originally Posted by Xlazi View Post
inter pert olmuş
Biraz öyle oldu
Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
Böyle bal yok arkadaş ya...
Çekemeyenler utansın
Quote Originally Posted by Gratel View Post
ben ne dedidim livorno bu lige sığmaz demişdim bak patlama yapmış bile
Aynen öyle

Italya Kupası Çeyrek Final

Milan maçını düşünerekten, takımın yarısından fazlasını oynatmadım.Hemde kupa maçıydı yedekleri oynatmak şarttı.Bunları yaptık ama iyi bi sonuç olmadı ve kupaya veda ettik.

Serie A 20. Hafta

İnter'den sonra başka bir Milano temsilcisi olan Milan'ı evimizde iyi oyunla mağlup etmeyi başardık.Takımdaki bu kadar eksiğe rağmen bu zorlu karşılaşmada yüzümüz güldü.Bi Diouf dönsün neler neler olacak

Serie A 21. Hafta

Bu kadarı biraz fazla oldu Lider Juventus'u kendi evlerinde dize getirdik.Takımın yarısı eksikken bile nasıl etkili oluyoruz.Dc ye sol bek koyarak başladım maça eksiklerden ama yine de kazandık.Liderliği ele geçirmiş bulunmaktayız

Serie A 22. Hafta

Evimizde Torino'yu müthiş bir maç çıkararak farklı galip geldik.Henüz 5. dakika da 10 kişi kaldık.Ama bu bizi etkilemedi.Aksine daha da güçlendirdi.10 kişiyle Torino'yu 6-0 la geçtik, 11 kişi olsak ne olacaktı kim bilir Tabi Diouf'un da milli takımdan döndüğünü unutmamak gerek.3 gol 1 asistle geldiğini fazlasıyla gösterdi

Önümüzde Genk maçı var.Bakalım ilk ayaktan avantajlı bi skorla dönebilecekmiyiz.

Puan Durumu