Originally Posted by
Ralf
@ForCimbom
Şeklinde yazıyor forumdaki rehberde. Fernandes yukarıda bahsi geçen özelliklere gayette iyi uyuyor. Ha %100 uyuyor demek istemiyorum burada çünkü evet bireysel hareketleri var. Ortasahada kendi yeteneği doğrultusunda elbetteki bir şeyler yapıyor ve genelde de bunu iyi yapıyor. Gerek top saklaması, gerek tekniği ve gerekse bunları yaptıktan sonraki pas dağıtımı bence gayet iyi. Bu yüzden bizim takımın lideri durumunda şu an. Takımda olmasa onun yapacağı işi yapan adam yok. Burada sanırım hemfikiriz herkesle. Elbetteki her zaman başarılı olmuyor pas atarken ya da şut atarken vs... Ama bunlar diğer özellikleri ile ilgili. Israrla söylüyorum ve yine söyleyeceğim ki Fernandes ilk olarak pas atmayı düşünen ve takım oyunu içerisinde oynayan bir oyuncudur. Oyuncunun bize ucuz bir fiyata gelmesi tüm bunları değiştirmez. Geldiği takımın sistemine uymuyordur, teknik direktörle arası kötüdür ve ayrılmak istiyordur gibi bir çok nedeni olabilir. Sen gelirde bana neden bu fiyata geldi dersen ben senin bakış açını dar kabul ederim kusura bakma dostum. Senin dediğin neden de olabilir o ayrı ama direk o şekilde bakmak yanlış.