Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
Şuan herkes acı çekeceğiz falan diyor ama şuraya yazıyorum , Fikret Orman başkan olsun , Q7 , Fernandes falan da satılırsa 6 ay sonra başarısızlıkta taraftar homurdanmaya başlar , ertesi sene de F.Orman ve yönetimi istifaya çağrılır. Şuan böyle düşünüyor herks ama bence taraftar sportif başarısızlığı kaldıramaz borcu falan da unutur. Ha zaten 10 senede 1 şampiyon olabilirsek oluyoruz kabul etmek lazım , o yüzden sportif başarısızlık ne olur ne olursa sportif açıdan başarısız sayılırız o da önemli tabi.
F.Orman sözünün eri olursa ve katılığı programlarda çıkıp söylediklerini yaparsa homurdanma olacağını düşünmüyorum. Açıklamalarında da sürekli söylüyor zaten; radikal kararlar alacağız, kemerleri sıkacağız, kimse güllük gülistanlık şeyler beklemesin, mali durum düşündüğümüzden de beter durumda falan diye. O yüzden 2 sene bile sürmeyecek ilk başkanlık dönemi için istifa seslerini duyacağımızı düşünmüyorum. Bunu duyarsam da işin altında başka şeyler ararım. Farklı güçlerin sesi olduğuna inanırım. Seçildiği ilk dönemde başarılı olursa da zaten bir sonraki seçime de adaylığını koyduğu taktirde seçilmesi kesinleşir. Bana kalırsa 3 aday içinde en iyisi ve en mantıklı konuşanı F.Orman. Onun seçilmesini diliyorum.