Bugün Rıdvan Dilmen okulumuzdaki panele katıldı. O sıralarda Emre ve Alex'in kadroda olmadığı haberleri twitter'da dolanıyordu. Bir öğrenci Rıdvan hocaya sorduğunda o da "dün Emre'yle konuştum, bana dizimde ödem var dedi" dedi. Alex'in de durumu iyidi ama Süper Final'de yoğun tempo olacağı için riske etmemiştir dedi. Ben de twitter'da ilk Emre'nin de alınmadığı haberini görünce sinirlenip, üzülmüştüm ama Rıdvan Dilmen'in ağzından bunu duyunca rahatladım. Emre bize Süper Final'de çok lazım.
Soru: Rıdvan hocam sizin Fenerbahçe kariyeriniz kısa sürdü. Tekrar Fenerbahçe teknik direktörlüğü düşünür müsünüz ?
Rıdvan Dilmen: Açıkçası benim hayalimdeki Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'dır.
Edit: Bir de geçmişte Güntekin Onay'la yaşadıkları bir muhabbeti anlattı, baya güldük, onu da aktarayım. Ligtv üçer dakikalık özet görüntüleri sattığı dönemde maç yayınlanırken,
Rıdvan Dilmen: Güntekin "şu verdikleri görüntünün kalitesizliğine bak, hiç böyle bir şey olur mu vs." beni doldurdu da doldurdu. Sonra görüntü bitip tekrar stüdyoya dönünce Güntekin'e, "Güntekin yayıncı kuruluşun verdiği görüntü hiç kaliteli değil" dedim. Güntekin de bana, "hocam ne yapsın adamlar ancak bu kadar oluyor demek ki" dedi. :}