bence bu uygulamanın üyelere hiçbiri yararı olmayacak sadece yılda bir kez türkçe dosyası ile birlikte uyduruktan skin ve update çıkarıp sonra 1 sene yatan ve kendilerine Resmi araştırma sitesi diyen,halbuki datada binlerce hatası olan ve bunları eleştirmeye kalkanlara kötü gözle bakan(yani eleştiriye kapalı dar görüşlü olan) Turksportal kazançlı çıkacak.
Halbuki duyuru yazısında da :umarız bundan böyle aynı yolu paylaşan bireyler olduğumuzu unutmayız, FM Severlere daha çok ürün sunarız... ibaresi bulunuyor.Amaç belli gibi duruyor burada sitede daha fazla dosya olması bu alemde tek olmak diğer siteleri silmek yani yazıyla ters orantılı bir durum.Hatta bu işi böyle söyleyerek üyeler bir bakıma kandırlıyor diyebiliriz.
Türkçe konusunada gelelim birkaç ay önce bununla ilgili bi konu açmıştım izinli mi diye baya bi cevap gelmedi ondan sonra cevap dahi verilmeyen bir cevap(!) verildi.İşin aslı kanımca (%99 doğru olduğunu düşünüyorum) şu:Sigames'den izin alma işi bu işin bahanesiydi ne zaman ki **** bir yama çıkardı hemen TSI ardından bir yama çıkardı ne oldu izin işleri?hani amaç ortaktı?
neyse söyleyeceklerim bu kadardır şimdi gelecek tepkileri merak ediyorum) silinebilirde belki yazım(ki bunu yazdıysam kesinlikle silinmez
))