Yeni dosya sisteminin çıkış noktası forumdaki yüklenmeyi ve darmadağınık vaziyetteki, muhtelif sitelerin reklam çabasını önlemek.. Ayrıca, sansürlerin sebebi de, burada bahsedilen reklam çabaları genelde..
İsteyen gelip dosyasını ekleyerek, kendisinin ve sitesinin adıyla yayınlayabilecek. Burada turksportal ın, forumunun ve dosya sayfasının düzenli kalmasının haricinde ekstra bir çıkarını mantık sahibi kimse iddia edemez.

Bu uygulamanın sizi bitireceğini düşünüyorsanız, dosyalarınızı yayınlamaz ve bitmezsiniz. En azından çamur atmaktan daha kolay ve sonuca daha yakın bir çözüm..

Bu çıkış, "Foruma dosya yüklemek kolaydı, sitenin dosya merkezine nasıl yükleyeceğiz" gibi bir kaygıdan kaynaklanıyorsa, gerekli rehberin hazırlanacağını müjdeler, yine de olmazsa ilgili topiclerde yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim..



Biraz saçma sapan da olsalar, mesajdaki diğer konuları da, yukarıda olduğu gibi alakasız topiclerde değil, ait oldukları topiclerde gündeme getirirsen fazlasıyla aydınlatılacağına garanti veririm. Kaldi ki, cevap alamadığını, aldığın cevabın cevap olmadığını iddia ettiğin konuda da, anlamak isteyen herkesin anlayabilceği üç yönetici mesajı var..