1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Kariyer: Hamit Devedjioglu

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    London

Default Kariyer: Hamit Devedjioglu

Evet, yeni maceralara atılıp yeni bir kariyer yapma planım vardı, bu başlığı görünce bu kariyerimide, iyi veya kötü sizin ile paylaşmak istedim.

Ligimiz henüz belli değil ama 5 ülkeden yaklaşık 20 ligi açıp işsiz olarak başladım.

Öncelikle menejer arayan takımlar ile görüşmelere girmemiz gerekiyordu, şansımıza açıkta 2 tane takım buldum, Limavady United ve Ballymoney United. İki takımda Kuzey İrlanda liginden, biri 1. liginden, biri ikinci. Takımlara baş vurumu yapıp, cv mi verdim ve artık beklemeye geçtim.

Takımlarımız sağolsunlar bekletmeden geri dönüş yaptılar, şimdi sıra hangi takımı seçeceğime kalmış

Limavady United'ın geniş bir alt yapıya sahip olmasından dolayı ilk tercihim oldu. £525'luk teklifi £450'a indirerek parasal olarak takımı sıkıya sokmadan kariyerime başlamak istedim. £450'luk ücret ile takımdaki görevime şuan itibari ile başlamış bulunuyorum, umarım sizlerle güzel bir kariyer hikayem olur.

Yönetim kadrosu ile tanıştık şuan, gerçekten sevimli bir ortam onlar ile uzun bir zaman geçirmeyi umut ediyorum, şimdi bu sezonda oyuncularımın eksiklerini görmek için 1-2 tane fazladan dostluk maçı ayarlamak istiyorum. Şuan takım dizilişini ve taktiğimizi ayarladık artık oyuncularımızı denemek için maça çıkacağız, 11 + 12 lik toplamda 23 kişilik bir dev kadro ile gidiyoruz maça, 23 oyuncudan 8 tanesinin henüz genç kontratı olmasından dolayı alınacak sonuç çok önemli değil bizim için.

İlk maçımızı rezerv takımımıza karşı yapacağız. Genç oyuncularımız ile konuşmamızı yaptık ve maça gidiyoruz.

Spoiler: Maçın Anlatımı 

[YOUTUBE="ZBoWDtn4sGs"]Maçın Golleri[/YOUTUBE]

Günde 1-2 maç yapıp sizlerle paylaşmaya çalışacam. Bilmiyorum beğenirmisiniz yorumlarımı ama Fullmatch izlediğim için kendime göre yorumluyorum oyunu

Herkese iyi forumlar dilerim.
    Last edited by xwerswoodx : 17.Haziran.2012 at 15:22

Mesaj Yetkileri