-
24.Haziran.2012, 15:46
Takımın Sapıtması
Arkadaşlaribütün forumu inceledim ve benim gibi birebir aynı sorunu yasayanını görmedim o yüzden yeni konu açıorum.Sorun şu;
Juventus ile ilk iki sezonda 2 lig şampiyonluğu,1 italya süper kupası,1 U20 şampiyonluğu yaşadım ve uefa finali oynadım.Bu sezon ise ilk 15 hafta ligi lider tek başıma götürdüm.Şampiyonlar lginde Chelsea,Cska moskova ve sparta prag ın bulundugu gruptan lider çıktım ikinci turda AZ Alkmaar ile eşleştim.İtalya kupasında ise yarı finaldeyim.Ancak ne olduysa ligde 15. haftadan sonra takım inanılmaz sapıttı.Parmaya karsı üstelik rakip takım 25. dakikada 10 kişi kalmasına ragmen 5-0 yenildim.birkaç puan kaybı daha yasayarak ilk devreti bir anda 3. sırada bitirdim.ikinci devrede ise felaket çok daha büyük.Fiorentinaya 4-0,cataniaya 3-0 yenildim ve siena ile zar zor 1-1 berabere kaldım.bu süreçte takım artık çığrından cıktıgı için ben de delirdim ona buna bagırdım oyunculara para cezası yagdırdım bazılarını tehdit ettim satıs listesine koydum (örn; Bonucci,Krasic)..
Sonuc olarak ben bu felaketi nasıl atlatabilirim?FM bilgisine güvenenler yazsın lütfen
Mesaj Yetkileri