Quote Originally Posted by SaLviO View Post
gs her maç kapalı gişemi oynadı arenada
Ne yapalım bizde mi Kasımpaşa'ya geçelim ?

Resmi rakam 16.000, 20.000'de arkadaş ekledi.

Quote Originally Posted by Meireles View Post
uAburak89

Kendini kandırıyorsun. Yeni stat yapılmaya başlanırsa bu iş er geç olacak. Bu konuda söz hakkı olanlar açıklamasını yaparak şahsen noktayı koymuştur diye düşünüyorum. İşin siyasi yönü ağır basacaktır. Ha Beşiktaş 1 sezon daha İnönü'de oynar ama stat yapılmaya başlanırsa sonraki sezonlarda Arena ve Kadıköy'de (uzak bir ihtimal) oynayacaktır. Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalar işinize gelmiyorsa o sizin sorununuz. Fikret Orman gerçekleri söyledi diye tepki gösteriyorsunuz. Fikret Orman ve yönetimi TT Arena üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor.

Son olarak Beşiktaş'ın x,y oyuncuya verdiği para sizi ne alakadar eder ? Beşiktaş'ın parasından size ne Beşiktaş'ın sorunlarından size ne.
O zaman battık, bittik diye ortalarda gezip, stadımıza çökmeye kalkmayacaksınız. Bu kadar basit. Ben biliyordum Beşiktaş'lı duruşunun Ali Sami Yen'e küfür etmek olduğunu, sayende bi bilgi daha eklendi. Önüne gelenden yardım istemek.

Senin içine siniyorsa zaten bu durum, aslında seninle konuştuğum için kendimden utandım şu anda. Yazdıklarımı okumamış sayabilirsin.