Vieri Demiş ki (Pardon Quote yapmayı beceremedim):

Eğer bir üye reklam yapıyorlar msnden nasıl kanıtlayacağım diyorsa bu sebeple siteden atılma söz konusu olamaz.

Hürmet Demiş ki:

dediğimiz gibi adam rahatsızlığını belirttiyorsa ve reklam yaptığını kanıtlıyorsa biz karışırız olay bizi bağlar hala gelir.

İlk olarak beni bilen bilir, onlar da her hangi bir başka spor sitesiyle alakam olmadığını bilirler..

Ama olaya el koymadan da duramadım.. Şimdi çok çelişkili bir durum var.. Bir insanın kendisini MSN' de rahatsız ettiklerini kanıtlamasının bir yolu olmadığı yukarıdaki vieri' nin sözlerinden anlaşılıyor..

Soru: MSN' den rahatsız ediliyorum, nasıl kanıtlayacağım?..

Cevap: Kanıtlayamayacaksın..

Soru: E ne yapmalıyım şimdi?..

Cevap: Seni rahatsız eden adamın nickine sağ tık yap ve onu bloke et..

Soran Kişi: Tamam abi, sağol..

Ve olaylar gelişir..

Bu olaya daha kesin çözüm, kişinin tanımadığı ve tanımak istemediği kişilere MSN adresi dağıtmaması, dağıttığı zaman da, örtmenim bu bana reklam yolluyo tadında şikayetlerle gelmemesi..

Forumda yaş ortalaması sıkıntısı olduğunu biliyorum, ama bu 10 yaşını geçmiş bir insan evladının da MSN' den rahatsız edildiğinde karşı koyamayacak, psikolojisini bozacak, hayatını değiştirecek sonuçlar doğurmayacağı gerçeğini değiştirmiyor..

Bence şöyle yapalım, gerek fiziksel, gerekse zeka yönünden 7 yaşın altındaki üyeler şikayet edebilsinler.. Geri kalanlar şikayet etmesinler, kendileri halletsinler..

Ne saçma bir olay bu, bir de sabahtır tartışılıyor, üstelik çözümlenemiyor da..

Haddim olmayarak gülüyor, gülüyor, gülüyorum..