-
28.Temmuz.2006, 00:44
bak ya hurmetle konustuk o kadar soz de verdim hicbir konuya cvp yazmıcam die zorla dinden imandan cıkarıosunuz forcimom dostum biz arkadasla ozel mesajlastık hallettik sen simdi nerden cıkarıosun ne calıntısıymıs bu oyuncu komutlarını oyundan calmısım bilmem ne dostum senin kafan iyi calısmıo galiba oyun icinde yapılan komutlar kullanılmak icindir bunu kullanmak ne zmndan beri calmak oluo soler misin bunu bana hem taktige laf atıyosun madem sen benden once yapsaydın cok biliosan senin taktigin kullansaydı herkes senin taktigin basarılı olsaydı olan seyleri kullanıp duzenlemek uyarlamak birlestirmek herkesin yapabilecegi birsey deildir dostum bunun icin bile kafa yormak aklını calıstırmak gerekir bilmem anlatabildim mi hurmet bunu okursan bana hak vericeksin umarım
ca korner taktigi icin calıntı dien arkadaslara da bi kac lafım var benden once bu taktigi biliosunuz madem sizde bu forumda paylasabilirdiniz ve bilmeyenelerler ogrenebilirdi ben asla korner taktigi icin ben yarattım bnm taktigim demedim sadece wings taktiginin parcası dedim deneyenler ve taktigi ilk gorenlerde bu taktigi ilk bende gordukleri icin diger konularda ozzynin taktigi olarak gecti ama bu tamamen dier arkadasların soyledigi isterseniz usenmeyip gonderdigim butun msjlara bakabilirsiniz
4-4-2 wings taktigindeki korner taktigi dısında hangi komut veya oynanıs taklit veya calıntı bunu bi arkadaslara acıklayabilir misiniz?
Mesaj Yetkileri