Originally Posted by
eGowiCh
Ben Cristian'ı beğenirim veya beğenmem, orası ayrı. Ancak teknik direktörden ziyade bir insanda "ölçülülük", "tutarlılık" olması gerekir.
Bu takım yapboz değil veya çocuk oyuncağı değil. Yapılan hamlenin hiçbir mantıklı gerekçesi yok. Akılla anlaşılır bir tarafı yok. Semih'i 18'e almaz, anlarım, ancak Baroni'yi 18'e almamak delice bir şey.
Hocanın elinde yapboz oldu takım, bir orayla oynuyor bir burayla. Bıktırdı artık. Ceketini alıp gitsin şu takımdan kurtulalım.
Bu adam iddia ediyorum sıradan Anadolu takımını bile çalıştıramayacak düzeyde.
Konyaspor-F.Bahçe maçı sonrası Anelka'nın elle attığı gol için "Böyle şey olmaz." deyip hakemlere ve dolayısıyla F.Bahçe'ye giydirmişti. O maçtan sonra "El değmemiş temiz bir lig istiyoruz" pankartı ile çıkmıştı 17 kulüp. Kocaman neden teknik direktörlüğünü yaptığı Konyaspor'un o pankartla çıkmasına engel olamadı? Neden F.Bahçe'ye linç kampanyasını başlatan isim oldu?
Bazı şeyleri çabuk unutuyorsunuz. Daum için "Asla teknik direktör olma gibi bir düşüncem yok demişti", ancak kuyusunu kazdığını gördük.
Konyaspor maçı sonrası "Teknik direktörlüğü bırakıyorum" demişti. Neden bırakmadı? Keşke bırakmış olsaydı, biz de bu günlere düşmezdik.
Kocaman gerçeğini herkesin görmesi lazım. Bu adam kadar ikiyüzlü bir insan ben görmedim. Futbol dünyasının böyle insanlardan temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Fatih Hocayı zamanında çok eleştirdik yaptıklarıyla ama adam en azından dobra ve dürüst. İçi dışı bir. Bizimki gibi farklı telden çalmıyor.