Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
@balde_mir_07

1.si zaten ideal dizilisimiz olacaktir, umarim bu aksam oyle cikariz. baroniyi falan istemiyorum acikcasi bu aksam. olacaksa da 2li ortasahanin oyuncusu olsun. gladbach 6 mactir kazanamiyormus, takim olarak kapasiteleri belli sonucta. bizim takimin potansiyeliyse ortada. cok rahat gecebilecegimiz bir mac olmali normal sartlar altinda. ozellikle 2.yari performansimizi cok merak ediyorum, macin kirilma noktasi dakika 61 olacaktir. direncimiz devam ederse rahat kazanir, kronik olan fizik dususu yasanirsa 1 puana razi olur hatta kaybedebiliriz.
60-70'ten sonra sadece fizik olarak değil kafa olarak da düşüyoruz. Bu kulüpten tonla para kaldıran oyuncuların bu kadar sorumsuz olmaması gerek. Bu sorumsuzluğu taşıyacak oyuncu kim olursa olsun cezasını çekmeli, çekmeli ki oyuncular taşıdıkları formanın basit bir forma olmadığının farkına varmalı.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
Orta sahada topal topuz raul uclusu kanatlarda kuyt ve krasiç oynar bence en mantıklısı da bı geliyor bana
Topuz orta alanda Topal'ın yanında oynarsa verimli olabilir ama orta alanda önde oynayadığında ortadan kayboluyor : ) Önde takır takır oynayabilecek çok kral bir adam var ama onu da Kocaman oynatmaz ; Recep Niyaz.