-
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Hepimiz Aziz Yıldırım'ın başkanlık yaptığı dönemde kulübe kazandırdıklarını dile getiririz ama bunları yaparken taraftarın vermiş olduğu maddi ve manevi desteği yok sayarız. Transfer yaparken kulübün parasını babasının malı gibi savurması kafasına göre hoca getirip göndermesi vs bu onun ne kadar vizyon sahibi olduğunun bir yansıması aslında. Alex'le ilgili olan kısmı ise şu ; Young Boys maçından sonra onu kulüpten kovmuş olması. Böyle bir zihniyetten vizyon beklemek ?
Aykut Kocaman ile olan kısımda ise 2 konuyu iğneledim. Birincisi takımın kaptanıyla yani oyuncularla kendi arasında bağ olan kişiyle en az bizimle konuştuğu-görüştüğü kadar uzak olması ve futbol anlayışı. Gerçi Alex bunu dile getirmese bile önceki yazılarımda bu konuyu eleştirmiştim.
Ne dedi Alex ? "Aykut Kocaman'a bir oyuncu 3 sene kendini gelistiremiyorsa verimli olamaz dedim. Antrenmanlarla oyuncu gelisir dedim. Burası Türkiye. Burada antrenmanlar gelişmek için değildir, diye cevap verdi"
Sonra biz burda isyan ederiz, takım niye sabah akşam antrenmanda hep aynı şeyleri yapar (özellikle pas antrenmanı) bu kadar antrenman yapmasına rağmen hala niye sahada bu kadar kötü reaksiyon verir, niye fizik olarak bu kadar düşüktür vs. Böyle hocaya böyle takım hangi vizyon ?
Alex iyi ki konuştu, çünkü bizlerin "acaba bu işler böyle mi oluyor da takım böyle" diye aklımızı kemiren soruların hepsine cevap vermiş oldu ; Evet aynen öyle...
Mesaj Yetkileri