Quote Originally Posted by perpetua View Post
Ikisinin de milli takimlardaki durumlarini gayet iyi biliyorum ve takip ediyorum. Muhammed ile calismak istenmemesinin de sadece kalitesiyle ilgili olmadigini dusunuyorum.

Mesela Bulent Uygun 41 defa, Sergen Yalcin ise 11 defa genc milli takimlarin formasini giymis. Hangisi daha yuksek seviyeye cikti? Sergen ile bir teknik direktorun neden calismak istemeyecegini tahmin edebiliyorsundur eminim.

Umarim Recep bundan sonra ciktigi maclarda daha fazla sorumluluk alabilen, kolay kolay devrilmeyen bir oyuncu haline gelir ve bu gelisini hep beraber zevkle izleriz ve oyunda da yansitiriz.

Bu asamada bu oyuncularin ikisinin de gelisiminin hizina karar verecek bir cok ozelliginin bos birakildigini goz onunde bulundurursak PA'nin sadece bir rakam oldugunu ve bu oyuncularin mevcut hallerinden daha ileriye gitmeleri konusunda bile hic bir seyin garanti olmadigini dusunuyorum. FM 2012'de zaten Muhammed'i gelistirmenin pek de kolay olmadigini gormussunuzdur saniyorum. Ayni sey Recep icin de gecerli.

Hatta ayni sey Berkin icin de gecerliydi. Yetenekli ama mucadele etme hirsi olmayan bir oyuncu oldugu icin Berkin oyunda -9 potansiyel verildiginde bile gelisemiyor, Bank Asya seviyesinde futbol oynuyordu.

Bu nedenle rakamlara takilmadan oyunculari gelistirmeye calisin ve bir yerlere getirmeye calisin bence.
Asıl takıldığımız nokta rakamlar değil. Benim tepkim; aynı yaştaki 2 gençten daha fazla tercih edilen, diğerine göre daha fazla üst düzey maça çıkan ve potansiyeli de alelade olmayan bir tanesinin sırf Fenerbahçe kadrosunda yer aldığı için bütün bu saydıklarımda geride bıraktığı diğerinden daha az PA almasına.

Recep'i, Muhammed'i, Recep'i geliştirme konusunda ne yapacağımızı bize bırakın, siz neden Muhammed Demirci için şu aşamada bol keseden verilen potansiyel değeri Recep için makaslanıyor onu yorumlayın. Muhammed'in Recep'ten ne artısını gördünüz de -9 PA alıyor? Hangi maçlarda gözlemlediniz bunu?