Quote Originally Posted by okocha6 View Post
Başarılar. Pres yapmayacak olmanız 4lü orta sahadan mı kaynaklanıyor? 4-3-3te orta saha 3lü gibi görünse de amrller nedeniyle aslında 5li ve daha çok pres taktiği iyi işliyor. 4lü orta sahayla oynayıp çok pres yapınca sanırım çok kontra yeniyor. Ayrıca stoch ve krasicle ne kadar pres yapabilirsin. Kanatlarda da top kapan oyuncular olsa(sol açık santos olsa mesela) 4-4-2yle pres daha rahat yapılır sanırım. Ama sow ve kuyt ileri ikili olarak iyi baskı yaparlar, gs de oyunda böyle oynuyor. Hamit,çolak,baytar gibi kanatlar da var onlarda ama.
Meiles'in çabuk yorulma sorunu var, Krasiç de nispeten öyle. O nedenle sağlam bir yapı oturtana kadar, topla oynamaktan çok çabuk hücuma çıkma düşüncem var. Kuyt ileride zaten sürekli savunmayı rahatsız ediyor. Stoch yerine Sezer formayı kaptı, kanatların savunma anlamında çok oyuna katılması önemli değil, sol beki hiç çıkartmıyorum zaten, sağ tarafta da Gökhan işini iyi yapıyor. Orta ikili en önemlisi, orası işliyorsa sıkıntı yok, orada sıkıntı varsa 4-4-2 yürümüyor.

Quote Originally Posted by Krusty View Post
zaten kendim fenerbahçe'yi yönetiyorken ve 2017 yılını yarılamışken, yeni başlayan bir fenerbahçe kariyerini takip edemeyeceğim, ama başarılar..
2017 yılına gelmek 3 ayımı alır benim.