Quote Originally Posted by di canio View Post
Orada vurgulamam gereken bir yer daha vardı, atlamışım. Açık olarak yazayım. Volkan'a tepki gösterenler-göstermeyenler, Fatih Terim'e tepki gösterenler-göstermeyenler genellemesini nasıl yapıyoruz? Sen Fatih Terim'in yaptığını onaylamıyorsun, ben de Volkan'ın yaptığını onaylamıyorum. Ama önce kendi kapınızın önüne bakın diyen sensin. Kim için diyorsun bunu? Fatih Terim'e tepki gösterenlerin Volkan'a tepki göstermediklerinden emin miyiz? Ya da tersinden?

Volkan hala kadromuzda. Ee Fatih Terim de hala Galatasaray çalıştırıcısı. Neyin tartışması ya da savunmasını yapıyoruz?

Yoğun bir günden çıktım, anlatmak istediklerimi tam anlatamamış olabilirim. Kusura bakmayın. Kafam allak bullak çünkü.
Genellemelerden hoşlanmıyor olmama rağmen bu konudaki örnekler Fenerbahçe tarafında daha fazla, yani istisnai de olsa genelleme yapıyorum evet, bunca zamandır gördüklerime dayanarak. Ayrıca olayın yaşandığı tarihlerde, Galatasaray taraftarını Volkan'ı tahrik etmekle suçlayan kişiler, boşuna yapmamıştır diyenlerden gelen tepkileri dediğim gibi samimi bulmuyorum.

Lafım o kişilere yani abi, sana ya da senin gibi düşünenlere değil. Volkan kadroda, zaten gönderilmesini hiç bir zaman beklemedi hiç kimse, Fatih Terim de daha beterini yapsa da gitmeyecek. Bu bir gerçek. Aslında ortada ne tartışma var, ne savunma, sadece trajedi olarak gördüğüm durumu yazdım.

Şimdi ben de anlatamamış olabilirim diyeceğim ama sonra takıyorlar ne yazık ki, oysa bu laf senin de yazdığın gibi gayet kullanılabilir bir söylem.

Edit: Ekleme yaptığın kısmı şimdi görüyorum, daha önce yanlışa tepki veremiyor diye tabii ki hakkını kaybetmiş falan olmuyor, sadece hep kendi tarafından bakanlara söylüyorum dediğim gibi, benim zaten başkasını kısıtlama hakkım olamaz, ne istiyorsa yazsın, ben de kendi fikrimi yazıyorum. Allah yanlışa yanlış demeyi nasip etsin herkese diyerek bitiririm sözümü, gereğinden fazla yazdım zaten.