Quote Originally Posted by samasti View Post
Öncelikle Napoli hayırlı olsun. Simge oyuncular gittikten sonra yeni Napoli'yi merak ediyorum doğrusu
Super yildiz daha ama yildiz adayi diyebilecegimiz oyuncular var. By sene alisma donemini cabuk atlatirsak kesinlikle kadro kalitesi Serie A'da sampiyonluga oynar niye dusunuyorum.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
Yeni takımında başarılar Adaş. Sistem değiştirdiğin zaman antrenman bölümünde daha fazla sistem üzerine çalıştır sisteme alışkın olmadıklarında çok problem oluyor gerçi alışsalar bile çok garip ya geçen 29 şut atmışım 17'si kaleyi tutmuş %61 topla oynama, rakip 5 şut atmış 3'ü kaleyi tutmuş 2-0 kazandı Motor işte. Son olarak Galatasaray benim oyunda da her sezon şampiyon oluyor ilginç : )
Adas macin ilk 15-20 dakikasinda zaten anliyorsun o motor sana yanlis yapacaksa ilk 15 dakika 3 kere direge vurup 3-0 kaybetigim maclarda varki adamlar mac boyu 5 sut atmisti galiba.

Galatasarayi durdurmak imkansiz gibi, bide dogru transfer hamleleri yaptilarki o ligde 10 sene ust uste sampiyon olurlar tabi ben geri donene kadar