kadromda her zaman güvendiğim isimlerden oluşan bir 11 im vardır we bunlar kötü performans göstersede maç içinde değişikliğe gittiğimde yerine aldığım oyuncu bana maçı da çewirse ben yine o adamdan vazgeçmem bankomdur hep sakatlık ve ceza olmadığı sürece. işte bu banko 11 in yedekleri kupa maçları için biçilmiş kaftandır benim için we kupa maçlarına o takımla çıkarım haa turlar atlanır çeyrek finale çıkılır o zaman Fatih Terim'in uefa kupası öncesi werdiği demeç mantığıyla buraya kadar gelmişiz almadan gimek olmaz derim o fikstür aralığında lig için çok önemli bir maç olsa bile as takımla çıkarım sahaya yada baktım ezeli rakip geldi yine as takımla çıkarım.

BNM İÇİN İŞİN ilginç yanı şu mesela hafta sonu lig maçı war banko 11 imle sahadayım. hemen hafta içi de kupa maçım war işte o kupa maçından önceki lig maçımda mutlaka bir oyuncum ya sakatlanıo (sadece fm 13 için geçerli değil bu geçmiş tüm serilerde böyle oldu) yada kart görüo ne oldu bu sefer yedek olan as konuma geçti ee ben o mevkiye kupa maçında çıkarcak adam bulamıorum ya mecburen alternatifi çok olan mevkideki adamı kalkıp zorunlu olarak sadece 11 kişi çıkayım die oraya koyuyorum yada genç takımda o mevkide oynayan kim warsa kondisyon özellik gözetmeksizin o maçlık as takıma alıorum. ama işin ilginç yanı hep bu seneryoyla karşılaşıyorum.