Lige güzel başlamış 4 maçta 7 puan toplamıştık. geçen sene topladığımız puanların çeyreğini 4 maçta toplamış oldukumarım bu performansımı devam ettiririm ve lige iyi bir yerde son veririm. Sırada Fenerbahçe deplasmanı vardı. Bir sürpriz yaratma vakti gelmişti.
Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 5. Maç
Maça iki takımda 4-4-2 taktiğiyle çıkıyordu. Fenerbahçe kağıt üstünde favoriydi. Sakarya ise deplasmanda sadece 1 puan alabilmişti. bu onlar için işleri daha da zorlaştırıyordu.
Maça iyi başlayıp 2-0 önde götürdüm maçı tâki 80. dakikaya kadar takım yine Fenerbahçe karşısında son 10 dakikada direnemedi ve yine uzatmalarda maç 2-2 oldu. Bu kadar üzüldüğüm bir maç hatırlamıyorum. Oyuncularımıza ne kadar üzgün olduğumu açık bir şekilde beyan etmiştim. Özellikle adeta hiçbirşey yapmadan 6 pasa gelen ortaya çıkmayan kalecime. oyunu resmen bırakmamıza sebep oldu. Kanat oyuncularım ile birlikte.
Kupada PTT 2.Lig ekiplerinden Alanyaspor ile eşleşiyorduk. Bu sezon oyuncularımdan yine güzel bir performans bekliyordum. Kulüp başkanımız en az 4. tur diyordu. yani geçmemiz gereken en az 2 tur vardı.
Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 6. Maç
Takım güzel bir ivme kazanmıştı. Farklı Bursa mağlubiyeti ve elimizden kaçırdığımız FB maçından sonra bu maç ilaç gibi gelmişti.
Takım bu galibiyetle inanılmaz bir moral bulmuştu.
Kulüp yönetimi ile yapılan aylık toplantı sonucunda elime aşağıda gördüğünüz rapor geçti. Maddi anlamda takım günden güne daha iyi noktalara geliyordu. Birde defanstaki problemlerimizi halledebilsek. Bursa maçı yönetiminde gözünden kaçmamıştı.
Sırada Galatasaray maçı vardı. Kardeş takımımız ile karşılaşıyorduk. Bu maçtan da alnımızın akıyla çıkmak istiyorduk. Favori yine GS idi. ama maç saha da oynanır...
Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 7. Maç
... ve Galatasaray acı bir şekilde nasıl oynanması gerektiği ile ilgili bir ders verdi bize. maç boyunca kaleyi bulan şutumuz yoktu. o şutları çekecek top hakimiyetimizde. Maçta attığımız tek golü de rakibimiz kendi kalesine atmıştı. Oynadığımız bu basiretsiz oyunla fazlasıyla haketmiştik mağlubiyeti.
Sırada Kasımpaşa maçı var. Bu maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. yoksa yeniden kötü günlere dönüş yapabiliriz. En azından kendi evimizde hiç puan kaybetmedik. Bu seriyi devam ettirmemiz gerekiyor.
Türkiye Süper Ligi 15/16 Sezonu 8. Maç
İki yarıda iki farklı takım gibi oynayınca maçtan 2-2'lik galibiyeti zor kurtardık. Daha maçın 20. dakikasında 2-0 gerideydik. ve ilk yarı çok kötü bir oyunla ve biraz da şansımızın yardımıyla fark daha fazla açılmadan bitti. Devre arasında takıma içimdeki kötü oyuna karşı beslediğim nefreti ve son GS maçının ardından hala birşeyler öğrenememiş olduklarından bahsettim.
İşe yarayacağını sanmıyordum ama takım 2. yarıda toparlanmış ve maçı 2-2'ye getirmişti. Her ne kadar yetinmesem de 1 puan 1 puandır. geçen sezonun ardından aldığımız her puan bizim için önemliydi.
Karşılaşma sırasında sakatlanan Erdem Özgenç'in tetkikler sonucunda yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu zaten çok iyi olmayan kanatlarımız için gerçekten kötü bir durumdu.