Yok yere alınan bir saha kapatma cezası var ortada. Bu tamamen taraftarın suçudur. Son zamanlarda sürekli saha kapatma cezası alıyoruz zaten.

Bunun dışında fenerbahçe'yi bu haline bizim aldığımız formalar getirmedi. Mali olarak büyüyebilmek bir sistem işidir. Aziz Yıldırım ilk geldiği yıllar başarısızlığı göze aldı ve yatırımını spor kulübü olmaya,tesisleşmeye odakladı. O zamanki Türkiye şartlarında bunu yapabilmek büyük iştir. Kaldı ki hala öyle. Biraz başarısız olan herkes gider.

Şimdi kalkıp sırf mualif olmak için başkanı ve ekibini mali konularda eleştirmek insafsızca geliyor bana. Bu adam ve ekibi bir kaç sınıf atlattı fenerbahçeye bu tip konularda. Mali olarak sıkıntıdaysak bunun sebebi 3 temmuz sürecinden sonra aksayan nakit girişidir. Bunun sorumlusu olarak da başkanı göstermek, "şike yapmasaydı" demek o zamandan beri şike yapmadığımıza inanan insanları sırtından vurmak oluyor.

Biraz yukarda da yazılmış Krasic,Hasan Ali ve Mehmet Topal'ın maliyetleri. Hasan Ali ve Topal gayet verimli oynuyorlar zaten ona yorum yapma gereği bile duymuyorum ama Krasic transferi şu an için boşa gitmiş gibi duruyor evet. Sezon öncesine gelecek olsak gerçek bir sağ açığımız yokken Krasic önerildiğinde kim hayır derdi? Hangimiz "Krasic'in ölüsü bile yeter bu lige" demezdi? Bir çoğumuz bunları derdik diye düşünüyorum.