Sakaryaspor'a Taraftar Başkan
Türkiye'nin Futbol okulu olarak da adlandırılan ve tarihinin en kötü günlerini geçiren Sakaryaspor'da bugün yapılan olağanüstü kongrede başkanlığa daha önce Sakaryaspor maçlarına 6 ay gitmeme cezası alan Metin Doğrucan seçildi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Sakaryaspor’un ikinci olağanüstü genel kurulunda aday çıkmayınca, yeşil-siyahlı taraftar Metin Doğrucan’ın takımda forma giyen futbolculardan ve taraftarlardan oluşturduğu liste seçimi kazandı.
----
Kulüp tarihinin en kötü günlerini geçirdiği şu günlerde taraftar olan biri kulüp başkanlığına gelmişti. Taraftar başkanın teknik direktör konusunda radikal bir karar almasını beklemiyordum. Ancak başkan etrafta dönen isimlerin aksine, bu konuda yepyeni biriyle çözeceğini belirtti. Bu yepyeni birinin Sakaryalı ve genç birisinin olacağını belirtmişti Başkan. Bu açıklamaların ardından Başkanla 2-3 görüşme yaptım. Bu görüşmelerde amaçlarımı, hedeflerimi Başkana aktardım. Olumlu görüşmeler sonucunda görevi almayı başardım. Çok zorlu ama hayallerimizin görevine kavuşmuştum.
Taraftarımızın dediği gibi Hala Sürüyor Kavga..
[YOUTUBE="nCXEaOgpNW0"]Henüz Ölmedik[/YOUTUBE]
Uğruna, çekildi bunca acı,
Yoluna, verdiğim can kaçıncı,
Bak Hala Sürüyor Kavga, Kurtuluş Savaşında
Sakarya, Bizim için çok yaşa