Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
Hocam hazirlik maclarinda cok skor üretmesende fazla mac yapman olumlu olmus lige de güzel başlamışsin yanlız paylaşım yaparken genel mac verilerinide paylaşirsan ben onlara cok dikkat ediyorum istatistiklere falan sana zahmet
Maç verilerinde dikkat edilecek bir husus olduğu zaman paylaşacağım.
Quote Originally Posted by Raheem Lawal. View Post
Son Maçların İyi gidiyor Ali, Devam.
Teşekkürler Ozan, beklemediğimiz kadar iyi başladık.
Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
Hazirlik macinin bence sayisi onemlidir alinan skorlarin ligde ise yaradigini ben pek gormedim Ligde fena baslamamisin bu grafigi surdurmen onemli. Vakit kaybetmek yok Sakaryayi hak ettigi yere tasimak lazim
Pek ne yapacağımız belli olmadığından hazırlık maçlarında umut verici futbolu görmek istiyordum. Bir tek en ciddi maçımız olan Linyit maçında biraz iyiydik. Hazırlık maçlarında gol yollarında ciddi sıkıntılar çekiyorduk sezon öncesi biraz bu konuda çalıştık ve ciddi ilerleme kaydettik. Tabi hazırlık maçlarıyla lig maçlarının bir olmadığı sizin de dediğiniz gibi kesin.

Öte yandan hedefimiz ligte kalmaktı. Ancak beklentilerin üstünde başladık. Eğer bu performansımızı sürdürebilirsek düşüncülerimiz değişebilir.

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
Lige iyi başlamışsın hocam. Özellikle Cihan Çimen, Onur Demir ve Özgür Kedikli bu lig için yüksek performans gösterebilecek oyuncular. Cihan Çimen - Onur Demir ikilisi birbirine alışınca çok güzel oynuyorlar.
Şu ana kadar takımın en başarılı isimlerindenler Onur ve Cihan. Göbekte harika işler yaptılar. Özgür'ü de onların önünde oynatıyorum. Zaten Özgür takımın en potansiyelli isimlerinden.