Quote Originally Posted by himone View Post
Başka bir çocuk, mesela hani şu Chelsea ve Manchester gibi takımların istediği çocuk, aynı tweetleri atsaydı kulüple ilişkisi kesilir miydi? Buna içtenlikle evet diyebilecek varsa ben de yönetimin kararını doğru buluyorum. Ama tamamen şov amaçlı bir harekettir ve içinde zerre kadar samimiyet bulunmamaktadır. Zaten sonradan tweet atan şahısın kim olduğu da açık bir şekilde olayı anlatıyor.

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
Saka gibi bir olay gercekten. Futbolumuzun ne hale geldiginin kaniti. Suha Sidal boyle ilginc seylerle bolca boy gostermeye basladi.
Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Ben yazacaktım konuyu ama bu daha açıklayıcı olmuş. Hiç profesyonel bir oyuncunun yapacağı davranış değil ama o bir çocuk. Bunu kabul etmek gerekir. Konuşulurdu, özür diletilirdi. Kestirip atmak da o kadar basit değil. Bursaspor'a da yakışmadı.

Anlamadan, düşünmeden yazmış. Zerre kadar kötü niyeti olduğunu sanmıyorum. Oyuncunun sorunu değil, kulüp bilincini anlatamayan, aşılayamayan kulüp yönetiminin sorunu bu. Genç bir oyuncunun üstüne atıp da kurtulamazsın.

Ayrıca Fernandes'in fanı olması da suç değil. Alex'in fanı olan yüzlerce genç var Anadolu'da. Alex'i örnek alıyorum dediği için kimse onları cezalandırmıyor. Beşiktaş taraftarı da olabilir. Bu da suç değil. Rüştü ve Tanju Galatasaraylı, Sergen Beşiktaşlı diye hiç tavır yapmadık biz. Üslubuna dikkat edecek ama o yaşta o olgunluğa sahip olması çok zor. Hiç hoş olmadı bu.
Hoş güzel diyorsunuz bende dogru buluyorum.

Ancak şimdi eğer dogruysa bunun vol.2 si var bakalım düşünceleriniz yine devam edecek mi, aynı şekilde ?

http://www.ajansspor.com/futbol/samp..._kizdirdi.html