Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Bu tarz yok kimse başarı beklemiyordu,ne oldu da şimdi hesap soruluyor muhabbetlerine hiç gerek yok Hayrettin abi.Hele o ilk 10 muhabbetine hiç bir şey demiyorum.Mübalağa yaptığını umuyorum.Kadromuz sanıldığı kadar kötü değil.Eğer başında adam gibi bir teknik heyet olsaydı şu an liderin 10 puan gerisinde olmazdık.Evet bir sürü sakatlıklar oldu ve bu bizi çok kötü etkiledi ama bu sakatlıklarda bana göre teknik heyetin etkisi çok büyük.Bu kadar sakatlığı şansızlığa bağlamak bana mantıklı gelmiyor ki bazıları müdahale bile olmadan durduk yere sakatlandılar.Rakiplerde sakatlanan oyuncular hemen iyileştirilirken biz de bir giden bir daha gelmiyor.Hiç boşuna kendimizi kandırıp daha fazla zaman kaybetmemeliyiz.Sezon bittiğinde ilk yapılması gerekilen iş Samet Aybaba'ya yol vermek olmalı.Çünkü teknik ve mental olarak Beşiktaş'ı yönetemeyeceği çok açık bir şekilde belli olmuştur.He ayrıca yönetimde sırf parası var diye yer alan,yöneticilik yetenekleri kısıtlı adamlar gitmeden de zor başarılı oluruz.İbrahim Altınsay gibi müthiş cevherler dururken futbol şubesini Tamer Kıran gibi adamlar yönetirse,bir Samet gider,başka bir Samet gelir.
Sameti gönderelim kimi getirelim o zaman Şemsi ? Fatih Terim 4 yıL Şampiyon yaptı, gitti ve sonra tekrar geldi ama bu sefer gönderildi. Şimdi yine geldi başarılı. Fenerbahçe taraftarı 4 yıldır Aykut Kocamanı eleştiriyor ama adam bu sezon müthiş ilerliyor. İstikrar olmadan gönder babam gönder. Schusterler de geldi, Tigana da geldi, Del Bosqueler de geldi de istikrar olmayınca ne oldu. Her sene birini getirelim, sonra gönderelim. Bu yüzden işte 10 yılda sadece 1 kez Şampiyon olabiliyoruz ya Şemsi ve biz bu zihniyette oldukça bu oran ilerleyen yıllarda 20 yılda 1 olacak.