oyun piyasaya çıkmadan önce ön siparişle aldım.o günden beri oyunu oynamadığım gün yoktur.toplamda heralde 15-20 civari kariyer açmışımdır.3 kez de 2020 leri falan geçtim yıl olarak farklı takımlarla.hiç bir takımımda çok aşırı bir sakatlık sorunum olmadı.bazen tabiiki aynı anda 6-7 futbolcumun sakat olduğu oluyor ama normaldir arkadaş.inter'in şu anda 15 tane sakatı var.takım antremanlarıyla hiçbir şekilde oynamıorum anlamam zaten.yıllardır oynarım şu fm'yi son 2 seneye kadar önüme antreman olarak ne gelirse öyle devam ederdim.geçen itibariyle teknik ekiple 1 kaç haftada bir yapılan toplantıları farkettim.o toplantılara girip ne derlerse onay veriyorum.x futbolcunun şu yönünü mü gelişmesi lazım çalıştır abi.y futbolcunun bu yönümü eksik çalıştır abi.aynen bu şekilde devam ediyorum.bir de genç gelişime açık futbolcuların antrman programlarına girip antreman odağını değiştir menüsünden nesi çok düşükse onu işaretliyorum.genelde gençlerde güç düşük oluyor.
çok şu atıp maç kaybeden arkadaşa da şunu söyleyim. ben 6-7 sene önce şampiyonlar liginde arsenal-cska maçı izlemiştim.0-0 bitti maç. arsenal o maçta en az 15 tane %100 gol kaçırmıştı.Fenerin son maç şampiyonlugu kaçırdıgı trabzon maçı var 35 civarı şut 10-15 net pozisyon.oluyor yani futbolda böyle şeyler.
crush dump hatasıda neyse bilmiyorum.Allah nazarladan korusun henüz öyle bir hata almadım.