Birçok yeri gezdikten sonra yolumuz Kotka şehrine düşmüştü. Şehrin gezilesi yerlerinden biri olan Sapokka Parka gittim. Park o kadar büyüktü ki sabahtan akşama kadar gezebilirdim fakat sanırım fotoğraf çekilirken cüzdanımı düşürmüşüm o yüzden erken ayrılmak durumunda kaldım. Tam parktan ayrılıcakken seslenen oldu;
- Bay Diaz (bir elinde cüzdanım diğerinde kime ait olduğunu anlamak için kimlik ararken üzerinde kişisel bilgileriminde bulunduğu antrenorlük kartım)
+ Evet
- Cüzdanınızı düşürmüşünüz buyrun
+ Teşekkür ederim
- ( Antrenorlük kartıma bakarak ) Demek Teknik Direktörsünüz
+ Evet ama şuan kafamı dinliyorum diyerek olası hangi takım vs gibi soruların önünü kesmek istedim
Kartın arka yüzünde yazılı olan uyruk kısmında Arjantinin hemen altında 2. uyruk olarak San Marinoyu görünce hafif heyecanlanarak ben sizi tanıyorum dedi. Nasıl yani falan derken oturup biraz muhabbet ettik. Ardından Kotka şehrinde birkaç gün misafiri olmamı rica etti daveti geri çevirmedim fakat otelde kalmaya devam ediceğimi söyledim. Roosayı tanıdıkça kanım kaynamıştı çok eğlenceli bir kızdı. Artık ayrılma vakti gelmişti 3-5 gün gezelim dedik ama tam 15 gündür Finlandiyada idim. Roosaya ayrılacağımı söylediğimde biraz üzüldü ve gitmeden önce hafta sonu maça davet etti. Yine kıramadım kabul ettim.
Maça protokolden giriş yapınca biraz kıllandım falan sonra beni tribün değilde yedek klübesine götürdü şaşkınlık içindeydim . Tabi taraftar ve oyuncularda..Nitekim bir finliye göre tuhaf bir giyim tarzım vardı. Maçı Roosayla birlikte yedek klübesinden izledikten sonra beni klüp binasına götürüp babasıyla tanıştırdı. Meğer Roosa Fc KooTeePee takımının direktörü Jukka Vilkki'nin kızı Jukka Roosaymış
to be contiuned