Quote Originally Posted by Ralf View Post
Dün gece 2'den sonra yattığım için yazılanları okuyamamıştım. Birilerinin artık şapkasını çıkartıp önüne koyması lazım. Bi kritik yapması lazım. Bunca videolar varken hatayı biraz da ters yöne araması lazım.

Önceki 2-3 sayfayı okuduğumda o kadar şaşırdığım videolar, görüntüler, özellikle yorumlar okudum ki...

Ben bu olayda artık polisi savunanları şu şekilde görüyorum kimse kusura bakmasın;

-Ya akp den milletvekili yakını vardır

-Ya çalıştığı iç tamamiyle akp hükümetinin yaptığı icraatlarla doğrudan bağlantılıdır (akp li olmayıp da işi dolayısıyla akp oy veren çok insan tanıyorum)

-Ya da egolu bir insandır.

Çünkü olay bu kadar açık ve seçik iken hala polisi savunmak bana inanılır gibi gelmiyor. Bunun yandaşlıkla falan da alakası yok. Bir şey gerçek ise gerçektir. Söylenti ise söylentidir, yalan ise yalandır. Her yerde izliyoruz videoları. Birazcık elinizi vicdanınıza koyun. Polisin orantısız güç kullandığı bu insanlar sizin vatandaşlarınız, sizin milliyetinizden insanlar. Elbet polis de öyle. Ancak polisin şu andaki görevi padişahın sarayını, halkın isyanından korumaktır. Bu çok açık ve seçiktir. Birisi yaş muhabbeti yapmış ve sonra da demiş ki "akıl yaşta değil ve baştadır", gerçekten de öyle evet.

İnsaf insaf. Başka da diyecek sözüm yok.
İsin özü müdahale emrini verenler şimdi bir kenara çekilip polis sert davrandı, ikna yoluna gitmeliydi diye kenara çekildi biz de bunu hayretle izliyoruz. Cinayet işleyen varsa cinayetten yargılanır, adam döven varsa dayaktan. Ama kimse gaz attı diye ceza almaz onu belirteyim.

KPSS konusuna gelince kim ne yaptıysa hesabını er geç verir. Bunları biz de meslek icinde konuşuruz. Ama bunların hepsi böyledir zaten gibi linç kampanyası olduğu için buna isyan ediyorum. Elini vicdanına Koymaktan çekinmeyiz biz. Evet vardır torpille, hatırla gönülle polis olan. Çünkü Türkiye'de her kurumda olan seyler. Gözüne belli seyler takılıyor. Türkiye'de hastanelerde hasta odası kapmak için bile torpil yapılıyor. Bu kadar hayatın icine girmiş bir şeyi sadece emniyette oluyormuş gibi gösteriyorsunuz.