Quote Originally Posted by Mamadou View Post
Almeida belli oldu satılacak. Eneramo alındığına göre elde üç forvet var. Eneramo, Pektemek, Şişmanoğlu. Hangisi 1.sınıf forvet.

Kaleci, sağ bek, duruma göre stoper ve sağ açık, sol bek, ön libero ve forvet transferleri daha ortada yok.
Dostum şu iki cümlende ciddi olmadığını ümit ediyorum. Almeida satılacak mı bilmiyorum ama Pektemek ile birlikte geçen sezonun yarısını sakat geçirdiler. Sen 3 forvet yeter diyorsun. Elde kesinlikle 4 forvet olmalı. Eneramo'yla birlikte gayet iyi forvet hattı. Uefa kararına ve Almeida'nın durumuna göre farklı bir tercih yapılabilir.

Alttaki cümlende de Önder Özen'den 7 tane oyuncu transfer etmesini mi bekliyorsun ? Ben 4, maksimum 5 transfer bekliyorum. Bir kere kaleci, sağ bek, forvet transferleri gayet ortada, sağır sultan duydu. Tolga, Serdar ve Eneramo'nun 1-2 güne biteceğini düşünüyorum. Önder Özen'in yaptığı açıklamalarda eğer Bilic'in istediği tarzda yabancı bir orta saha alırlarsa sol bek için farklı bir şey düşündüğünü söylemişti.

Bu arada Sezer ve Eneramo transferleriyle ilgili bir yere şöyle bir yorum atmıştım. Bu transferlere olumsuz bakmıyorum. Bu da benim bakış açım;

"Eneramo ve Sezer isimlerine takılmayın. Yedek kulübesine ekstra seçenek geldi diye düşünün. Forvet yokluğundan Ali Kuçik'i, Sinan'ı oynattığımızı hatırlayın. Tabiki bu isimler de oynayacak da öyle hazırlıksız değil, çat diye ilk 11 başlatmayacaksın. Yavaş yavaş 2. yarı alırsın, kiralarsın, tecrübe edinir. Eneramo Almeida, Ömer, Mustafa'dan sonraki 4. forvet. Gerçekten de 4. forvete ihtiyaç vardı ben Cenk Tosun'un gelmesini istiyordum ama Eneramo gerçekten çok güçlü bir oyuncu, fiziği acayip. Çok iyi bir yedek olacaktır. Sezer de yedek kulübesine bence güç kattı. Eskişehir'de iken birçok kişi onu çok beğeniyordu. Geçen yıl Fenerbahçe'de hem sakattı hem de forma şansı bulamadı. Ama oynadığı birkaç maçta maçın en iyisi olduğunu söylemek istiyorum, isterseniz araştırın. Az oynadı ama öz oynadı. Bu iki isim de kadro derinliği için yapılmış transferler. Sakatlıklar artık başımızı ağrıtamayacak."