Quote Originally Posted by Peguy View Post
Öncelikle güzel gidiyorsun takım uyumu taktik vs oturunca daha iyi yerlere gelirsin..Bahsedilen 2 kupayı da ligi ilk 7 dışında bitiren farklı 2 takım kazanırsa sadece 5. UEFA'ya gidiyor aynen dediğin gibi Capitali kazanan da UEFA'ya gider yani..
Quote Originally Posted by Peguy View Post
Dostum her ne olursa olsun Capitali kazanan takım UEFA'ya gidiyor eğer lig pozisyonu olarak avrupaya katılıyorsa diğer finalist takım UEFA'ya gider
vay arkadaş bilemedik capital cupun değerini gittik kendi ligimizden brightona evimizde elendik yensek ceyrek finaldeydik ):
Quote Originally Posted by orhuncet View Post
Takım uyumu yavaş yavaş oturuyor Takipteyim
Quote Originally Posted by benzema35 View Post
Takım daha oturmamış gibi
Ligin 2.yarısına kadar takıma ses etmiyorum hiç bir beklentim yok Tek hedefimiz ilk 6 potasından çıkmamak ve yapabildiğimiz kadar ilk 2 den kopmamak
Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
Evet, derbi olması gerekmiyor ama. Mesela Barcelona'ya karşı oynadığında önemli maç formu yüksek olan oyuncular düşük olanlara göre daha sağlam oynarlar, daha az hata yaparlar. Hatta bu form özelliği epey yüksekse maçta normalden daha yüksek bir performans da gösterebilirler. Aynı şekilde önemli maç formu düşük olan oyuncular büyük maçlarda nispeten daha kötü, daha düşük konsantrasyonla oynarlar.
Quote Originally Posted by 3842 View Post
Önemli maç formu yüksek olan adam mesela dandik takımlara karşı 6.9 ortalamayla oynuyorsa gider Manchester'a karşı 8 ortalamayla oynayabilir.
Eyv saolasınız. Genç bir kaleci kiraladım opsiyonlu olarak özellikler fena degil gelişedebilir ama oyuncu alırken ilk baktığım şey oyuncunun raporu olur..Görünmeyen özellikleri anca orda görebiliyoruz. En kötü yanı Önemli maç formu yazıyor. Kirası bitmeden opsiyonu kullanıp kullanmama adına somuştum. Premier ligde bizim gibi bir klüp için önemli maç formu önemli bir detay..