Quote Originally Posted by ozan42 View Post
Necip geçen senenin ilk devresinde sakatlanmasaydı gayet iyi iş görüyordu, sakatlıktan sonra fazla toparlıyamadı sizin aklınızda sakat necip kalmış ondan bu kadar kötülüyorsunuz çocuğu.Şuan bir önlibero transferi yapacağımızı düşünmüyorum şayet yaparsak resmen necibin önünü kesmiş oluruz zaten oraya oynuyabilecek Veli'de var ve yönetim söyledikleri ile ters düşer kanaatindeyim.Kendi Beşiktaşın çocukları gençler oynucak sözü vardı başkanın veya önder özenin, tabi bir transfer bir anlamdada önlibero için rekabeti sağlayabilirz sonuçta 3 kulvarda oynuyacağız.Bir transfer değilde, bir kiralık şöyle top kapabilen hızlı orayı toparlıyabilecek bir defansif ortasaha kiralık olarak işimizede yarıyabilir.
Eneramo transferinede gelicek olursak nasıl bu kadar risk alabiliyoruz aklım almıyor.Adam sakat olay TFF tarafından sakatlıkdan dolayı lisans verememe durumuna kadar yükselmişsen sen bu oyuncuyu takımda görmek istiyorsun ve geçen senenin bizi yakan tek durumu sakatlık olduğunu bilerek böyle bir transfere kalkışıyorsun.Ben şahsı olarak Eneramo transferi gerçekleşirse çok üzüleceğim onca forvet var hiç mi göremiyorlar umarım daha iyi bir sağlıklı bir forvet alırız.Sol kanat için eksik var demişsiniz şunu söylüyebilirim şuan takımda 3 banko oyuncu yazsak biri Sivok biri Fernandes biride Olcaydır.Olcayın geçen seneki performansı taktire şayandır gerçekten ve Olcay herkesin bildiği gibi çalışkan bir oyuncudur bu sene üzerine daha fazla koyacağını düşünüyorum.Olcay her türlü forma kapacaktır diye tahmin ediyorum.Umarım iyi bir forvet transferi ile sezona iyi bir başlangıc yaparız.
Necip kendini gösterecekse ön taraf oyuncusu olsun. Necip ve Veli fazla mücadeleci oyuncular ama kesinlikle ön liberoda oynayacak oyuncular değil diye düşünüyorum. O pozisyonda oynayacak oyun bilgisi iki oyuncuda da yok. İki oyuncuda ön liberoda oynadığı zaman pozisyon alamıyor, alan daraltamıyor, top yapamıyor. En kötüsü stoperden devşirme Toraman'ın bile ön libero oynadığı maçlarda farkı gördük. Mesela Ordu deplasmanı, Sivas deplasmanı, Elazığ deplasmanı bu maçları geçen sezon takımın en iyi oynadığı beş maç arasına yazarım. Bu maçlarda Toraman ön liberoda görev yapmıştı. Her şeyden önce görev adamı, organizatör lazım savunmanın önüne. Şu anki kadroda maç içinde takımı organize edebilecek bir tane oyuncu bile yok. Lider özellikli Fernandes var bir tek ama benim dediğim olay çok farklı. Geçen sezon olduğu gibi yine coşkulu oynamaya devam ederiz ama önde götürüp puan kaybettiğimiz maçların sayısı da çok olur.

Orta sahası olan kazanır. Orta sahada yama yapmaya gerek yok. Ön libero mutlaka alınmalıdır. Gerekirse Almeida kalsın forvet almasınlar.