Quote Originally Posted by cngnsry
Ben sadece bazı şeyler eklemek istiyorum çalışmalarıma. Mesela arzalı olan bir linki kaldırıp, düzelttiğim linki koyacağım ama bu hiç de kolay olmuyor. Hiçbir sorumluyu bulamıyorum ve bekledikçe bekliyorum.. Aynı şekilde bazı çalışmalarıma yeni şeylerde eklemek istiyorum fakat ben bunu kendim yapamıyorum. Düzenlemesi zor oluyor. Mümkünse o alanlarda düzenleme iznimin açık olmasını istiyorum ..?
Nasıl link düzenliyeceksin?

Arkadaşlar anlamıyorsunuz sanırım, orası sitedeki dosyalar alanının forum üzerinden takibidir, foruma eklenen dosyanız siteye de eklenir ve link sitenin linki ile değiştirilir.

Siz bu linki değiştiremezsiniz, değiştirdiğiniz takdirde grafik alanları kurala uymayanlara kapatılır...

Ayrıca "Hiçbir sorumluyu bulamıyorum ve bekledikçe bekliyorum.." amacını oldukça aşan bir cümle... Hangi yöneticimize öm attında sana yardımcı olmadı? Herşeyi geçtim bana attın mı öm? Hayır, o zaman lütfen hiçbir yöneticiye ulaşamıyorum deme, her yöneticimiz makul sınırlar içerisinde üyelere yardımcı olur. Ayrıca herkes çok iyi bilir ki teknik olamayan her konuya öm ile yardım ederim, cevapsız bırakmam...

Bakın arkadaşlar ben açarım oradaki mesaj düzenlemesini ama mesajılarınızı kurallara aykırı şekilde editlerseniz ona göre uyarı alırsınız ve bu bölümlere bir daha giremezsiniz. Bunda baştan anlaşalım...