Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Mancini, Fatih Terim, 97 sezonunda şike. Nasıl bağladın sen bunları böyle ?

Ünal Aysal demiş ROK'a doğru, mesaj atmış ona hatta sana bir sır vereyim mi biz şike yaptık, bunu da bana bir gün yemekte Fatih Terim kendisi itiraf etti demiş. Keyifli oluyormuş ya senaryo yazmak, ben de yapacağım bundan sonra. Gerçi Mancini'yi bağlayamadım, daha yolum uzun...

Fikir ile iftira/çamur arasında ince çizgi var bu arada, sen önce kendin hoş söylemlerde bulunmaya çalışsan şık olmaz mı ?
Tekrar hatırlatıyorum, fikirlere saygı göstermen gerekir. Herkes için geçerli bu. O zaman seviyeli tartışmalar olur çünkü.

Ben kendi fikirlerimi yazıyorum. ROK'un videosunu koyduğum yazıda da sadece ROK'un söylediği lafı yazdım. Problem mi? Ahmet Çakar'ın söylediklerini yazdım, problem mi? En üstte de bazı belgeler ile açıklayıcı şekilde bir şeyler paylaştım. Sen mesela FB şike yaptı mı diyorsun? Diyorsan hangi belgelere dayanarak diyorsun? Yukarıda uzunca yazdığım yazıya cevap verebilecek misin?

Ayrıca hoş söylemler değil dememdeki sebep şudur; "ona sorsan şöyle böyle der" diyorsun. Nereden biliyorsun kimin ne diyeceğini?