Quote Originally Posted by perpetua View Post
Galatasaray'da degil Unal Aysal, hic kimse 15 yil baskanlik yapamaz. 15 yil ust uste baskan kulube uye olanlarin hepsinin altina imzasini atar. Galatasaray'da kimseye o kadar guc verilmez. O kisi kim olursa olsun. Faruk Suren Avrupa'dan kupa getirdi, 5 yil dayanabildi sadece.

Adnan Polat stadin yapilisi bitsin diye, sirket birlesmesi olsun diye bir suru eziyet cekti. Ama kazandirdigi varliklardan gelen para Adnan Polat'a harcatilmadi cunku bu parayi harcamasi icin vizyonunun yetmeyecegi dusunuldu. Ozellikle bu paranin takimi kurmak icin Adnan Sezgin'e verilmesi istenmedi.

Bu arada Fatih Terim'in gitmesi de esasinda genel kurul'un buyuk bir bolumunu memnun etti. Genel kurul her zaman sokaktaki taraftar ile ayni dusunmez, dusunmek de zorunda degil. Kisilerin menfaatini degil, Galatasaray'in menfaatini dusunmekle yukumludur genel kurul.
Kendin yazdın abi.

Aziz Yıldırım'ın 10 yıllık süre içerisinde Genel Kurula kendini bu denli kabul ettirerek, üye sayısını nerdeyse 2-3 kat artırarak bu gücü kendinde toplayabiliyorsa, bu sanırım onun yönetme başarısını gösteriyor.

Ayrıca şunu biliyoruz ki Ünal Aysal Belçika kökenli bir iş adamı. GS'den önce GS camiası dahil pek çok insan ismini bile bilmezdi Ünal Aysal'ın. Türkiye'deki insanların kendisini tanımaması bu onun yönetim başarısını/başarısızlığını etkilemez, bir ölçüt değildir. Avrupa'da sokakta 100 kişi çevirseniz 90'ı Porto başkanını tanımaz. Peki ya yaptıkları?