Bu konuda size katılmıyorum. Mesela transfer sisteminde takas olayı oyunda olmasaydı buna eksik diyebilirdik. Ama takas olmasına rağmen işlevsizse ya da gerçeklikten çok uzaksa bu bir hatadır.
Maç motorunda mesela siz oyuncuya uzaktan şut atma komutu veremiyor olsaydınız bu yüzden de çok şut atılıyor olsaydı buna eksik diyebilirdik. Ama bunu koymalarına rağmen o direktid hiçbir işe yaramıyorsa bu hatadır.
Şu an oyunda olduğunu iddia ettikleri şeyler vasatın üstünde çalışsa kimse ses etmeyecek. Adam şunu yaptık bunu ekledik diyor bi bakıyorsunuz var ama olmasa daha iyi.
Mesela bence şu oyunda sesli komut olmaması eksik. Bu yeniliği uzun zamandır bekliyorum. Takıma kısa pas dediğimde o komut işlemeli. Zor bişey de değil malum. Ama ben bu yok diye isyan etmiyorum. Adamlar koymamış. Olduğunu iddia etmemişler. Ben bunu bile bile almışım oyunu. Fakat oraya takım komutlarını koymuş, oyun çıkmadan önce de video yayınlamış bilmem ne yapmış ballandıra ballandıra anlatmış. Parasını verip almışım. Bi açıyorum oyunu tıklıyorum komuta yeşil yanıyo ama gerisi yok. Adama diyorum ki topu defansa dağıt ama nafile. Takılıyor kafasına göre. Üstelik adam her bildiğini okuduğunda rakip topu alıp tehlikeli oluyor. Gel de çıldırma. Hata işte bu.