Danimarka vatandaşı olduğumu daha önce belirtmiştim. İskandinav ülkelerinde çalışmanın en güzel faydası dilimi geliştirmek olmuştu. Arjantinde sadece İspanyolca konuşuluyordu ama İskandinav ülkelerinde durum biraz değişkenlik gösteriyor İngilizce olmazsa olmazdır İngiizce'nin yanı sıra Norveçce İsveççe yada Fince falanda var. Danimarkada bunlara ek olarak Almanca da konuşuluyordu çat pat bende bişeyler kaptım. Bu durumun gerek klüp personelleri, antrenörleri, başkanı gerekse takım oyuncularıyla iletişim kurmamda büyük faydası olacağını umuyorum

Resmen Crewe patronu olduğumuza göre artık klübün mevcut yapısını daha detaylı incelemem gerekiyordu. Önce tarihçesine baktım önceleri yani futbol takımı olmaya karar vermeden önce kriket ve rugby oynanıyormuş buralarda. Klüp adının nereden geldiği ise belirsiz. 2 varsayım var. Bundanlar birincisi Kralice Victoria'nın oğlu Danimarka prensesi Alexandra ile evlenmiş ve adı verilmiş. Diğer varsayım ise buradaki Alexandra adında bir otelin patronunun yine buradaki demiryolu işçileriyle yaptığı toplantılar sonucu takıma bu adı vermişler. Zaten lakabımız da " Demiryolu İşçileri " gerçi İskenderiyeliler denildiği de oluyor.

Klübümüzde para yok ancak bankaya falan borcumuz da yok. Kayayı sıkıp suyunu çıkartmaya çalışıyoruz. Forma renklerimiz Kırmızı ve Mavi tasarım olarak da gayet güzeller. Klübe iyice ısınmıştım. Medya bizi düşme adayı gösteriyor ama bakalım sezon sonu halimiz ne olacak. 1 yıllık bir kontratım var kim bilir belki şansım yaver gider sadece kümede tutmakla kalmaz yukarılarda bitiririz ve menajerlik serüvenim ksıa sürmez.

Finans falan kontrol ettikten sonra geldik en önemli noktalardan birine. Klüp tesisleri ne durumdaydı acaba ? Tamam 6-7 aydır klüpteyim antrenman tesisini falan biliyorum ama genel olarak kurumun yapısını bilmiyordum. Daha önce belirttiğim gibi kendi yağında kavrulan bir takım altyapıdan besleniyordu ancak beklentimin üzerindeydiler.