Hyde berbaerliği moralimi çok ama çok bozmuştu. Lig sonuncusunu yenemez duruma gelmiştik. Karşımızda ligin playoff favorilerinden Halifax vardı. ilginç bir durum olmuştu. önce ligde karşılaşıp arkasından FA Throphy maçı yapacaktık.

Skrill Premier - 21. Maç Halifax ( E )

Evimizde ağırladığımız rakibimiz ile dişe diş bir mücadele içindeydik. ilk fırsatı değerlendiren rakip takım oldu ve 22. dakikada 0-1 öne geçti. ancak oyunu bırakmadık ve Guedioura'nın 30, Noon'un 45+1'de attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 önde kapattık. Oyuncularımın bu maçtaki perormansı beni memnun etmişti. Bu maçta ortasahayı güçlendirmiş Ofansif orta saha oyuncusunu ortasahaya çekip ortasahayı iki oyuncuya çevirmiştim.

Bu taktik başarılı olmuş gibi gözüküyordu. ikinci yarıda iki takımda şanslarını değerlendiremeyince evimizde özlediğimiz galibiyete tam 10 maç sonra kavuşuyorduk.

Bu dibe vurduğumuz dönemde bizim için ilaç oldu bu galibiyet ve 21. sıraya yükseldik. Düşme hattından kurtulmak için sadece bir galibiyete ihtiyacım vardı.

FA Trophy - 1. Tur Halifax ( D )

Ligde sahamızda kazandığımız maçın ardından şimdide depplasmanda FA Trophy mücadelesinde karşı karşıya gelecektik. İki takımda inanılmaz açık bir oyun sergiliyordu. top bir o kalede bir bu kalede oluyordu. Ancak ilk golü bulan 15. dakikada Egerton ile biz bulduk. İlk yarı bu şekilde sonuçlandı. 2. yarıda ise goller gelmeye devam etti. Önce 64. dakikada durum 1-1 oldu. 72. dakikada Egerton durumu 2-1'e getirmesine rağmen 80. dakikada gelen gole engel olamadık ve maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldık. Tekrar maçına kalmıştık.

Oynanan oyun her ne kadar seyircileri memnun etse de rakibi kesememek bizi bayağı bir zorlamıştı.

FA Trophy - 1. Tur - Tekrar Maçı Halifax ( D )

Kendi evimizdeydik tekrar bir galibiyet daha alabilirdik. bunun için sahaya sürdüm oyuncularımı. Ancak şanslarını değerlendiren Halifax oldu. ilk yarıda maçı 0-2'ye getirmişlerdi. Baskım devam ediyordu ikinci yarıda da 58. dakikada her nekadar Lamb ile golü bulsakta devamını getiremedik ve FA Trophy'e ilk turda 1-2'lik skorla veda etmek zorunda kaldık.

Biraz acı olmuştu bu elenme ama elimizden fazla bir şey gelmezdi. Artık seneye kaldı daha iyi bi yerlere gelmek. Tabi takımdan kovulmazsam.

Bu kötü performanslar arasında ilginç bir şekilde Yeni Malatyaspor ve Ankaragücü'nden teknik direktörlük teklifi aldım ancak henüz Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyordum ve bu teklifleri reddettim. hala yapılaack bir işim ve kurtarılacak bir takımım vardı.